Galerie_foto_Trooper_si_Proton_yzoUppFrdClubul Rockstadt din Braşov are tapetaţi pereţii cu acelaşi tip de burete care a produs tragedia în clubul Colectiv din Bucureşti. Proprietarul clubului a oprit activitatea, temporar, până la reamenajarea cu materiale ignifuge si de siguranţă pentru clientela locaţiei. Iată comunicatul:

„Clubul Rockstadt isi suspenda temporar activitatea

Ca o reactie imediata a celor intamplate la Bucuresti, am decis reevaluarea conditiilor de siguranta aflate in clubul Rockstadt. Desi clubul dispune in acest moment de cai de iesiri in caz de urgenta, hidrant si stingatoare, la o analiza amanuntita asupra buretelui de izolare fonica, s-a constatat ca acesta face parte din aceeasi categorie de burete folosita in clubul Colectiv din Bucuresti.

In acest sens, vom intra in renovare pentru a inlocui intreaga suprafata de burete cu un material ignifug ce nu poate permite arderea. Mai mult, in club va fi montat un sistem de stingere cu sprinkele, in conformitate cu reglementarile europene aflate in vigoare.

Citeste si...  Cum și-a făcut AVEREA uriașă 'noul Ghiță' care s-ar afla în spatele lui Grindeanu

Nu in ultimul rand, dorim sa mentionam ca luam absolut toate masurile de preventie aflate in actuala legislatie si mai mult, instalam si alte masuri pentru a fi absolut siguri ca niciodata nu ne vom afla in tragica situatie petrecuta la Bucuresti.

In ce priveste redeschiderea clubului, desigur, vom comunica oficial acest lucru in momentul in care toate detaliile vor fi puse la punct. Momentan, clubul va fi inchis pe o periodata de 10 zile, in functie de cand va ajunge comanda de burete ignifug”, a scris pe pagina sa de Facebook Stefan Zaharescu, reprezentantul clubului Rockstadt.