Desi este atestata ca arbitru profesionist, Claudia Romani prefera sa se lase prada paparazzilor si se relaxeaza de minune in Miami. Vedeta in varsta de 35 de ani a fost surprinsa de camerel de fotografiat in timp ce se relaxa alaturi de iubitul Chris Johns. Claudia s-a imbracat extrem de sexy pentru intalnire si s-a lasat mangaiata in vazul tuturor.

Rochia transparenta care a lasat la vedere lenjeria intima si formele modelului nu a putut fi trecuta cu vedere de catre barbatul care ii este alaturi. Acesta s-a bucurat de trupul voluptos al Claudiei in mijlocul strazii, fara sa ii pese de ochii indiscreti ai curiosilor.

Citeste si...
Se creionează taberele în PSD înainte de CEX! Mesaj important de la Iași pentru Dragnea: 'Primarii din județ vor liniște'

In varsta de 35 de ani, italianca stabilita din 2010 in Miami este una dintre „tintele” preferate ale paparazzilor americani, deoarece, asa cum se poate vedea, face mereu furori cu formele pe care le evidentiaza numai prin tinute exotice. Claudia Romani este in mod oficial arbitru si are calificarea sa participe la meciuri din Serie A si Serie B.