Ciudatenii legislative legate de sarut si practici sexuale. Cine ar fi banuit ca banalul sarut sau o serie de practici sexuale, mai mult sau mai putin ciudate, fac obiectul unor legi? Si, totusi, iata ca in SUA nu e de gluma, daca vrei sa respecti legea.

Ciudatenii legislative legate spre exemplu, in Oklahoma, patronii de baruri nu au voie sa simulezeun contact sexual intre animale.

In Nebraska nu ai voie sa te casatoresti daca esti bolnav de gonoree,iar in Washington este interzis sa duci cu masina o prostituata.

Poate cea mai ciudata lege este cea din Iowa, unde un sarut nu trebuies a dureze mai mult de 5 minute, scrie Cosmopolitan.

Citeste si...  Jandarmeria refuză să spună de ce a sesizat DIICOT la o lună după proteste: O posibila diseminare aduce atingere interesului legitim în soluționarea cauzei

Barbatii din Michigan trebuie sa fie foarte atenti! Daca seduc o femeie nemăritată, risca sa stea la inchisoare pana la 5 ani. In statul New York adulterul este inca illegal, la fel este si flirtatul in New Jersey.

In Tennessee, studentii care se iubesc nu au voie sa se tina de mana la scoala, iar in Florida persoanele casatorite nu trebuie sa-si manifeste in public dragostea.