Ciprian Ciucu a depus jurământul pentru mandatul de primar al sectorului 6 din Capitală. Acesta a declarat că de joi până vineri va fi în primărie, iar vinerea pe teren. La eveniment a participat și Nicușor Dan.

Mesajul meu către întreg Consiliul local este că îmi doresc să colaborez cât se poate de deschis şi de transparent cu fiecare. Ştiu ce înseamnă să fii consilier într-o primărie şi să nu ai acces la informaţii, să afli târziu de la Executiv ceea ce este pe ordinea de zi. Deschiderea mea va fi totală şi îmi voi ţine această promisiune pe parcursul mandatului meu.

Ciprian Ciucu a preluat mandatul la Primaria Sector 6

Ciprian Ciucu: „Totul va fi transparent în această primărie, totul va fi la lumină”
Totul va fi transparent în această primărie, totul va fi la lumină. Este un mod de abordare la care ţin şi pe care l-am dorit implementat în orice instituţie publică din România . De luni până joi voi fi probabil în Primărie, iar vinerea voi fi pe teren”, a declarat Ciprian Ciucu joi seară, la depunerea jurământului.

La evenimentul de la Primăria sectorului 6 a fost prezent și Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, care nu a apucat până în prezent să se așeze în fotoliul de edil.

Nicușor Dan a anunțat că preluarea funcției de primar se va amâna cu cel puțin o săptămână din cauza faptului că s-au depus nu mai puțin de 52 de apeluri la validarea mandatului său. Totodată, edilul ales preconizează o iarnă grea pentru cetățenii Capitalei, care riscă să rămână fără apă caldă și căldură.
Ciprian Ciucu a preluat mandatul la Primaria Sector 6

Citeste si...
Nicușor Dan îi face plângere penală Gabrielei Firea

Nicușor Dan: „La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”
Nicuşor Dan a susţinut, joi, o conferinţă de presă, în faţa sediului Primăriei Capitalei, pe parcursul căreia a anunțat că PSD îl blochează să-și preia mandatul și să se apuce de treabă, deși au trecut patru săptămâni de la alegeri.

„La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, a şicanelor penibile prin care încearcă în mod iresponsabil să împiedice preluarea mandatului de primar. Vorbim de 52 de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD şi apropiaţi ai PSD-ului la hotătârea Tribunalului prin care mi-a fost validată candidatura. Sunt 52 de cereri care vor fi discutate luni de către Curtea de Apel Bucureşti. Sunt motive ridicole. Se vorbeşte despre frauda electorală în acelaşi stil conspiraţionist cu care PSD-ul ne-a obişnuit în ultimii ani. Aceste cereri sunt toate copy paste una din cealaltă. Se preiau inclusiv greşelile de ortografiere. Se cere prin ele nici mai mult, nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti dacă vă puteţi închipui…”, a spus Nicușor Dan.