Problema ouălelor care văduvesc statul de bani, conform analizei lui Varujan Vosganian, nu a rămas fără reacții din sfera opozanților politici. Fostul premier, Dacian Cioloș a venit cu un prim atac la modalitățile de a strânge bani la buget găsite pe Vosganian.

„Domnul Varujan Vosganian, probabil cu intenții bune la bază, se ia de ouăle de autoconsum din gospodăriile oamenilor. Când eram ministrul agriculturii si dumnealui al finanțelor i-am propus câteva soluții prin care să incităm producția agricolă de semi-subzistență să iasă pe piață dar din păcate nu am găsit ascultare. Unele din aceste măsuri le-am aplicat anul trecut când am fost la guvernare.
Eu cred că problemele si dificultățile actuale ale bugetului de stat nu se datorează ouălor neimpozitate din gospodării ci altor cauze care țin de buna guvernare. 
Pe de altă parte, accelerând recuperarea pagubelor făcute de cei care au furat statul și au condamnări definitive, statul ar avea mai mult de câștigat decât luându-se de găinile din curțile oamenilor.”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Citeste si...  SRI a rămas fără director! George Maior și-a dat demisia.