Nu conţine grăsimi periculoase şi zahăr. În schimb, are ca ingrediente principale antioxidanţi şi minerale care ajută la reglarea glicemiei, menţinerea la indici optimi a colesterolului şi a tensiunii. Îndulcitorul care înlocuieşte zahărul este sută la sută natural şi provine de la o plantă care creşte în regiunea munților Anzii din Bolivia și Peru. Compania Kuka Xoco care are sedii la Boston, SUA, şi în Bolivia spune că noul sortiment de ciocolată va fi pus pe piaţă anul viitor.
CIOCOLATA MEDICAMENT
De: Mitus Angelescu Data publicare articol:
- Mitus Angelescu Autor
Alte știri din Actualitate:
- Găugăuzii anunță de la Moscova că au făcut un front de opoziție împotriva „românizării” Moldovei marți, 23 aprilie 2024, 14:11
- Iohannis, despre revenirea armatei obligatorii în România: „Asta este o chestiune foarte clară” marți, 23 aprilie 2024, 13:58
- Cum lasă Piedone primăria moștenire fiului? Amenințări pentru opoziție: L-ai făcut holigofren? marți, 23 aprilie 2024, 10:13