O propunere inedită a fost făcută astăzi de liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, privind Strategia Națională de Apărare care s-a discutat ieri la Cotroceni.
 
Bogdan-Diaconu
 
Liderul naționalist crede că această strategie trebuie să apere Românie de pericolul pe care îl reprezintă partidele PSD și PNL care sunt în stare ”să scoată oamenii în stradă să se bată unii cu alții ca să-și împartă ele prada”. Deloc surprinzător, Diaconu cere și ”apărarea țării de UDMR care ”retrocedează” și acaparează tot ce poate în Transilvania, cu sprijinul Ungariei care îi oferă protecție de justiție”.
 
De pe lista pericolelor care amenință România nu lipsesc, în viziunea liderului PRU, ”acele firme străine care nu vin să facă afaceri normale, ci să jefuiască resurse pe nimic sau să defrișeze pădurile”. Diaconu mai cere ca strategia cu pricina să cuprindă și ”apărarea românilor de abuzurile băncilor, de abuzurile funcționarilor, de abuzurile instituțiilor statului”.
Deputatul încheie însă în notă ironică: ”Dar cine să ne apere, Iohannis, ca președinte, sau Ponta, ca premier? Dar de Iohannis și de Ponta cine ne apără?”
Citeste si...
Jurnalista Carmen Avram, candidat PSD la europarlamentare, despre România: Trăim vremuri grele