Zeci de protestatari se află la intrarea în sediul DNA, în aşteptarea doamnei Udrea Elena Gabriela. Aceştia prezintă mai multe mesaje scrise: „Băse trăieşte bine cu terenu’ de la mine”, câteva din aceastea fiind adresate şi doamnei Udrea.

cine-o-asteapta-pe-udrea-la-intrarea-in-sediul-dna-traieste-bine-cu-terenu-de-la-mine-294503

UPDATE: Chiar dacă lucrurile nu mai sunt atât de roz pentru Udrea Elena Gabriela, ea se comportă aşa încât să salveze aparenţele. În momentul în care a ajuns la secţia de poliţie, unde trebuie să meargă în fiecare marţi şi vineri (ca regulă a controlului judiciar), ea le-a spus jurnaliştilor: „Ne vedem la 12:00, la DNA”

UPDATE:  Elena Udrea a fost citată de procurori să se prezinte marţi la DNA, după ce Camera Deputaţilor a dat avize pentru urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului PMP, în dosarele „Gala Bute” şi „Microsoft”, în care este acuzată de fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.
cine-o-asteapta-pe-udrea-la-intrarea-in-sediul-dna-traieste-bine-cu-terenu-de-la-mine-294501

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că după publicarea în Monitorul Oficial a celor şase hotărâri ale Camerei Deputaţilor privind aprobarea cererilor de urmărire penală şi de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea , procurorii au citat-o să se prezinte marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarele Gala Bute şi Microsoft.

Potrivit surselor citate, Elena Udrea ar trebui să se prezinte la DNA în jurul orei 11.00.

cine-o-asteapta-pe-udrea-la-intrarea-in-sediul-dna-traieste-bine-cu-terenu-de-la-mine-294456

Elena Udrea este bună de arestat. Blonda fostului preşedinte poate fi reţinută în orice moment după ce ce deputaţii au votat pentru toate cererile procurorilor emise pe numele ei în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

Elena Udrea nu a rămas în sala de plen în momentul în care s-au votat cele şase solicitări DNA. A plecat imediat după discursul din parlament la sediul firmei care adminitrează terenurile pe care le deţine la Nana, iar de aici a plecat spre locuinţa sa din nordul capitalei.

După o şedinţă maraton, care a durat până târziu în noapte, deputaţii au votat pozitiv toate cele şase cereri de arestare şi de urmărire penală emise de DNA pe numele Elenei Udrea.

Protejata fostului preşedinte s-a mai victimizat o dată de la tribuna Camerei. Udrea i-a îndemnat pe aleşi să voteze cererile DNA de începere a urmăririi penale, nu şi pe cele de arestare.

cine-o-asteapta-pe-udrea-la-intrarea-in-sediul-dna-traieste-bine-cu-terenu-de-la-mine-294500

După discurs, a plecat din faţa parlamentarilor conştientă că mai are puţine ore de petrecut în libertate.

Elena Udrea a zăbovit câteva ore la sediul firmei care gestionează afacerea Nana.

De acolo a postat mai multe mesaje pe Facebook, după care a plecat spre cartierul de lux în care locuieşte, în nordul capitalei.

„Parlamentul a avut o şansă, dar a ratat-o. Eu îmi asum destinul. Subiectul nu trebuie să fie ce se întâmplă cu mine, ci cum va arăta România condusă din umbră discreţionar şi ocult, odată ce adevărul a fost suprimat”, a scris Udrea pe Facebook.

În acest timp, deputaţii votau pe bandă rulantă cererile DNA de urmărire penală, reţinere şi arestare.

La scurt timp după şedinţa deputaţilor, Monitorul Oficial a publicat hotărârea de încuviinţare a arestării Elenei Udrea.

Citeste si...  Kovesi, singurul candidat pentru funcţia de procuror-şef european