Imagine uluitoare cu picioarele celei mai cunoscute blonde din politică! 

Elena-Udrea

S-a transformat într-o adevărată bombă sexy de când a slăbit foarte mult. Elena Udrea a ţinut o dietă bazată pe alimente compatibile cu grupa de sânge şi nu ezită să îşi arate formele în ţinute foarte sexy.

Elena Udrea a fost surprinsă ieşind dintr-o cafenea de fiţe din Dorobanţi, în timp ce şoferul o aştepta cu portiera maşinii deschisă. Îmbrăcată într-o rochie mulată, despicată la spate şi cu tocuri ameţitoare, Elena Udrea a fost o apariţie de senzaţie pentru trecători.

elena-udrea03_01_3b3b1c5a6f

Totuşi, câteva mici detalii umbresc frumuseţea picioarelor politicianei. Sub genunchi şi pe glezne se pot observa câteva julituri inestetice, pe care fostul ministru nu s-a străduit câtuşi de puţin de le acopere cu fond de ten. Astfel, deşi este impecabil îmbrăcată, Elena Udrea a gafat prin omiterea detaliilor care fac diferenţa.

Elena Udrea a dezvăluit recent care este secretul siluetei ei de acum. Ea a mărturisit că a ţinut o dietă mai deosebită pentru a ajunge să arate aşa. „Mi-am dorit foarte mult să slăbesc. Am ţinut o dietă specială, în sensul că am mâncat alimente care sunt sănătoase pentru grupa mea de sânge. În plus, am făcut mult sport. Mănânc o dată la trei ore: două mese principale şi două gustări. Şi nu mănânc după ora şase seara”, a declarat Elena Udrea la o emisiune de la Acasă TV. (I.G.)

 

Citeste si...  Magda Catone devastata de moartea lui Serban Ionescu