Alexandru Cumpănașu a anunțat că a colaborat cu procurorii și serviciile de informații pentru a surprinde în flagrant o persoană care a contactat mama Alexandrei și i-a cerut bani pentru a o elibera pe minoră, dar și pe Luiza. Persoana a fost prinsă și audiată, pista fiind una falsă.

„De 5 zile am colaborat personal cu procurorii și serviciile de informații pentru organizarea unui flagrant în cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerând bani pentru eliberarea lui Alexandra și Luizei!!! Chiar dacă speranța a fost mică. totuși am sperat. Felicit DIICOT și serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama că deține fetele a fost prinsă și audiată!!. Din păcate. este o pistă falsă, dar eu sper să plătească cu pușcăria pentru modul în care s-a jucat cu sentimentele familiei și speranțele tuturor!!!! Vă rog să nu difuzați vocea mamei Alexandrei!”, a scris unchiul lui Alexandra, pe Facebook.

Citeste si...
CCR dă decizia in scandalul completurilor de 3 judecatori

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Analiza INML arată că oasele găsite de anchetatori în casa lui Dincă au ADN-ul Alexandrei. În privința oaselor găsite în pădure, la indicațiile lui Dincă, rezultatele analizei sunt așteptate în cursul zilei de vineri.