Militarul care este acuzat că și-ar fi ucis soția se numeste Florin Oprea, este din localitatea Titu, județul Dâmbovița și a fost angajat la MAPN în anul 2009.

”Subofiterul este angajat al MApN din anul 2009, perioada in care a avut un comportament normal, nefiind implicat in alte evenimente. A trecut toate testarile psihologice la care a fost supus conform normelor in vigoare. Ultima dintre aceste testari a fost efectuata in data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divortat si are 2 copii. Ministerul Apararii Nationale transmite condoleante familiei indoliate”, se arata in comunicatul MAPN.

”In conformitate cu prevederil art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiterul va fi suspendat din functie pe perioada in care, fiind in stare de arest preventiv, este urmarit penal, trimis in judecata, ori este judecat de catre instantele judecatoresti. Pe perioada suspendarii din functie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apararii Nationale”, mai anunta Ministerul.

Citeste si...
Iată topul celor mai scumpe transferuri din fotbal. Neymar, cap de listă