Scandalul uriaș din SUA, după înfrângerea lui Donald Trump la alegerile prezidențiale, continuă să facă valuri. Imaginile care au îngrozit lumea, cu protestatarii de la Capitoliu, îl au protagonist și pe un fost coleg al lui Michael Jordan la Chicago Bulls, David Wood.

În vârstă de 56 de ani, Wood a apărut în fața Capitoliului din Washington, cu un corn uriaș de vânătoare în care sufla cu putere în timp ce protestatarii au ocupat unul dintre cele mai semnificative simboluri americane.

Wood a jucat în cariera sa la echipe mari din NBA, precum Chicago Bulls, Houston Rockets, San Antonio Spurs, Detroit Pistons, Golden State Warriors, Phoenix Suns, Dallas Mavericks, sau Milwaukee Bucks. A jucat și în Europa, la Barcelona, Libertas Livorno, Unicaja Malaga sau Murcia și este cunoscut drept un adevărat „globetrotter”, având în vedere multitudinea de cluburi pe care a trecut.

Uriașul de la proteste pro Trump un fost jucător NBA care are performanțe remarcabile medalia de bronz obținută cu naționala SUA la campionatul mondial din 1998.

Pivotul de 2 metri și 6 centimetri era recunoscut pentru combativitatea sa extremă, ceea ce i-a adus și porecla de „gladiatorul”.

Violețele din SUA s-au soldat cu 4 decese.
David Wood a explicat de ce a fost la protestele pro-Trump
Între timp, David Wood a avut mai multe postări cu proteslele la care a participat, însă ulterior a șters unele dintre ele. Cu toate acestea, el s-a dat de gol, prin declarațiile sale, că nu este atât de obiectiv pe cât susține.

În plus, potrivit Marca, Wood este convins că acest vot a fost fraudat.

„Am șters multe dintre ele astăzi. Am mers la Capitoliu pentru a mă ruga pentru președintele Trump. Mulți oameni mi-au trimis mesaje să îi țin informați, așa că am filmat și transmis în direct pentru că am crezut că lumea voia să vadă cee ce se întâmpla.

M-am simțit foarte în siguranță înconjurat de mulţi oameni care își iubesc țara. Totuși, am văzut 10 oameni supărați care creau probleme. Oamenii sunt furioşi că voturile lor nu au contat din cauza voturilor ilegale și eu nu îi învinuiesc pentru asta.

Înainte ca președintele următor să depună jurământul, o să vedeți, șocați și surprinși, că va fi scoasă la iveala frauda, ceea ce îl va face din nou pe Trump președinte pentru încă 4 ani.

Eu nu susțin această energie negativă și nu am cunoscut pe nimeni dintre cei pe care i-am văzut la Capitoliu aseară. Nu am fost acolo să protestez, ci să mă rog și să văd. Vă iubesc pe toți”, a scris David Wood pe rețelele de socializare.

După două ore, David Wood și-a cerut scuze.


Citeste si...
La Summitul NATO, Trump îl atacă dur pe Macron