Una dintre dansatoare era celebră în lumea maneliştilor

fete (3)

Trei tinere au murit intr-un incendiu devastator petrecut ieri seara intr-un club din Constanta, una dintre ele fiind o dansatoare celebra in lumea manelistilor din intreaga tara.

fete (4)

O noapte de petrecere s-a terminat dramatic, dupa ce un club din Constanta a inceput sa fie curpins de flacari, parca din senin, in timpc e mai multe de 20 de persoane se aflau inauntru. Printre client, si Micky, o dansatoare rezidenta a acelui local, care terminase reprezentantia de bellydance si se afla intr-un vestiar, unde se schimba, spun autoritatile, impreuna cu alte trei fete.

fete 5

Pentru ca flacarile s-au intins cu repeziciune, toti au incercat cu disperare sa se salveze, insa Micky si alte doua fete din incapere nu au mai apucat, dupa ce au ramas blocate inauntru si au murit arse de vii!

fete (2)

Cea de-a patra fata a fost scoasa din flacari de salvatori si dusa de urgenta la spital cu arsuri de gradul doi si trei, iar alte sase persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum.

fete (1)

Familiile victimelor sunt in stare de soc cand au aflat ca Micky si celelalte doua fete nu s-au putu salva din calea flacarilor. Micky era cunoscuta in lumea manelistilor, care o plateau cu bani frumosi sa le danseze din buric in videoclipuri si nu numai. Tanara a fost cooptata si la diverse petreceri care se faceau in prejma campaniilor electorale si facea bellydance la scena deschisa, in apluazele sutelor de oameni.

Medicii se lupta in acest moment s-o salveze pe cea de-a patra fata care a fost adusa cu elicopterul la Bucuresti, la Spitalul de Arsi.

Citeste si...  FEMEILE BISEXUALE, MAI COMPLEXATE DECAT LESBIENELE!