Vedeta cu cel mai mare fund din lume, Coco Austin, pare să se concentreze în ultima vreme mai mult asupra sânilor. Soția actorului Ice-T promovează o linie de sutiene complet lipsite de bretele, potrivite chiar și pentru sânii uriași ai lui Coco.

Coco Austin (38 de ani) este model pentru sutienele Perfect Sculpt pe contul personal de Instagram de câteva luni bune de zile. Este vorba despre niște sutiene speciale, complet lipsite de bretele, atât pe umeri, cât și în jurul trunchiului.

Recent, soția actorului Ice-T a promovat varianta roz a modelului de sutien, în luna conștientizării cancerului la sân.

”Doamnelor, m-am întors cu acest sutien grozav, Perfect Sculpt, numai că de data aceasta este roz. Octombrie este luna conștientizării cancerului la sân, iar eu mă voi implica prin donarea încasărilor pentru sutiene Fundației pentru Cancerul la Sân”, a scris Coco Austin în dreptul imaginilor publicate pe contul personal de Instagram.

Citeste si...
Oare nu se teme Dana Rogoz, însărcinată cu primul copil, că va fi la rândul său părăsită

Coco Austin și rapperul Ice-T sunt căsătoriți din 2002. Vedeta a dus pe lume primul ei copil în noiembrie 2015. Chanel Nicole s-a născut prematur și a avut la naștere 2,58 kg. Este primul copil al cuplului, rapperul mai având doi copii adulți din relații anterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.