Cinci victime intr-un grav accident pe DN 1A o persoană a decedat şi alte patru au ajuns la spital, vineri dimineaţa, după ce dubiţa în care se aflau cinci persoane a intrat într-un pom la ieşire din localitatea Cocorăştii Olt, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie.

Cinci victime intr-un grav accident pe DN 1. Un microbuz cu muncitori a intrat intr-un copac nea relatat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie  acesteia, aflînduse la faţa locului să intervine cu o autospecială de stingere a incendiului şi descarcerare cu o ambulanţă SMURD.

„Accident rutier cu descarcerare în comuna Cocorăştii Olt, o dubiţă cu 5 ocupanţi a intrat într-un copac. O persoană a rămas încarcerată şi o alta surprinsă sub copac. Am intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Ambii bărbaţi au fost extraşi de către echipajul de descarcerare, cel din auto se afla în stop cardio-respirator, iar cel surprins sub copac este conştient şi asistat medical. Alte două persoane din dubă au fost evaluate medical. Bărbatul de 42 de ani încarcerat nu a supravieţuit, iar alte 4 victime sunt transportate la spital”, a precizat Raluca Vasiloae pentru agerpres.ro.

Citeste si...  ACCIDENT GRAV în Constanţa: 10 VICTIME, după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism

Reprezentanţii IPJ Prahova au precizat că cei 5 bărbaţi mergeau la muncă, spre Bucureşti. Bărbatul decedat era şi proprietarul dubiţei, dar nu era el la volan în momentul producerii accidentul.