Cinci hoți cu vârste cuprinse între 17 și 38 de ani au fost reținuți de polițiștii din Capitală după ce ar fi pătruns de 4 ori în locuința unei femei și au furat mai multe bunuri, printre care telefoane și laptopuri. Bărbații au fost prinși pe litoral, unde ar fi comis mai multe furturi pe plajă.

Cinci hoți au jefuit o femeie de patru ori: Potrivit unui comunicat al IGPR, cercetările în acest caz au început la sfârșitul lunii iunie, când polițiștii au fost sesizați de o femeie de 59 de ani că doi bărbaţi necunoscuţi, cu feţele acoperite, i-au forţat uşa şi prin ameninţare i-au sustras din casă un laptop şi un telefon mobil, conform Mediafax.

„Din datele investigative s-a conturat ipoteza, confirmată ulterior de partea vătămată, că aceeaşi bărbaţi, în acelaşi mod, ar mai fi sustras de la victimă şi alte bunuri, de trei ori, în lunile februarie şi mai ale acestui an, dar femeia s-ar fi temut să sesizeze aceste fapte”, se arată în comunicat.

Polițiștii au stabilit că bărbații fac parte dintr-un grup de cinci suspecți, cunoscuţi cu preocupări infracţionale şi că în patru rânduri ar fi patruns în locuinţă, unde prin ameinţare, inclusiv cu un obiect tăietor, ar fi sustras mai multe bunuri.

Patru dintre bărbați au fost depistați şi imobilizați în județul Constanța, unde ar fi comis mai multe furturi pe plajă, în timp ce al cincilea a fost depistat în judeţul Giurgiu.

Toti au fost duşi la audieri şi ulterior reţinuţi.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale sector 5 sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu doi dintre bărbaţi în stare de arest preventiv pentru talhărie calificată, faţă de ceilalţi trei fiind dispusă măsura controlului judiciar sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt.


Citeste si...
Barna vrea ca antifrauda să trimită la DNA contractele sale de care la discrditat în ultimile zile