Chiar de ziua femeii, pe 8 martie, fosta actrița din “La Bloc” și “Cu un pas înainte” a anunțat vestea minunată că va deveni mama pentru a două oară. Laura Cosoi, soțul ei și fetiță lor au realizat o ședința foto și au dat vestea dis de dimineață pe rețelele de socialziare.

Fermecătoarea Laura Cosoi a adus o veste bună pentru fanii ei chiar de ziua femeii. Ea și Cosmin soțul ei, vor deveni din nou părinți de fetiță. “Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioara, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris Laura pe pagină ei de socialziare.

Citeste si...
Sănătatea se cultivă în familie şi se antrenează prin sport

De remarcat că și colegele ei din serialul “La Bloc” vor deveni și ele tot anul acesta din nou mămici. Tily Niculae mai are puțîn și naște, iar Dana Rogoz este și ea însărcinată în luna a 6 a. La cei 38 de ani ai săi, Laura Cosoi este una dintre cele mai sexy prezente in lumea mondenă și orice ar face îi iese foarte bine. După o relație cu Smiley de ani de zile, vedea este căsătorită din 2015 cu Cosmin Curticapeanu și au o fetiță, pe Rita, de 2 ani.