În ziua de azi, multe tinere domnișoare termină o facultate și cu toate acestea, nu au ocazia să se angajeze în domeniul pe care l-au studiat. Unele dintre ele își găsesc job-uri mediocre, pe când cele cu adevărat dornice de un viitor măreț, aleg meseria de model în videochat. Cu toate că nu oricine poate avea succes în acest domeniu, atunci când există implicare, corectitudine și seriozitate deplină, fetele sunt recompensate cu salarii ce ajung chiar și până la 20.000$.

Motivele pentru care Charm Studios e angajatorul perfect

Unele persoane ar spune că angajatorul perfect nu există, însă modelele în webchat care lucrează la Charm Studios declară faptul că sunt deosebit de încântate și de recunoscătoare pentru că au ocazia să lucreze în cel mai popular și profesional studio din București. Cu toate că deseori au loc angajari videochat Bucuresti, nu oricine participă la un interviu este și acceptat. Acest lucru e datorat de faptul că în acest loc se caută fete care au împlinit cel puțin vârsta de 18 ani, au un aspect plăcut, sunt serioase, dornice să învețe si respectă întru totul programul de lucru. De altfel, dacă ele dau dovadă de maximum de profesionalism, sunt recompensate corespunzător.

Totuși, iată care sunt motivele pentru care Charm Studios e privit într-adevăr ca fiind angajatorul perfect:

  • Surprinzător, însă cele mai mici salarii ale modelelor în webchat sunt de 1.000$. De altfel, la studio sunt inclusiv modele serioase care au deja o experiență vastă în acest domeniu și reușesc să câștige chiar și sume în valoare de 20.000$. Atunci când munca și profesionalismul primează, tinerele domnișoare sunt recompensate nu doar cu salarii mari, ci și cu bonusuri deosebit de atractive.
  • Mediul de lucru este extraordinar de plăcut. De altfel, persoanele care pășesc în incinta studioului declară faptul că interiorul acestuia e similar cu cel al unui hotel de 5 stele. Așadar, angajatele își exercită munca într-un mediu nu doar plăcut, ci și luxos.
  • Unele tinere sunt acceptate în a face parte din echipa de modele de la Charm Studios, chiar dacă nu au mai lucrat niciodată în acest domeniu. Totuși, cert e că ele au aici ocazia să fie instruite de cei mai pricepuți traineri care să le împărtășească toate informațiile necesare și care le ajută să devină modele de succes. Ele vor avea de învățat nu doar cum să se poarte cu admiratorii lor, ci și cum să se machieze și să se îmbrace, în așa măsură încât să capteze atenția unui număr cât mai mare de persoane.
  • Programul de lucru de care au parte fetele e atât de flexibil, încât ele au ocazia să se bucure din plin de multitudinea de bani câștigați, fără a fi presate de timp. În funcție de preferințele si nevoile fiecăreia, Charm Studios le permite să lucreze in 3 ture – de dimineață, de după-amiază, dar și de noapte.
  • Încă din primele zile lucrate la studio, angajatelor li se face un contract individual de muncă. Așadar, ele lucrează perfect legal, iar tot ceea ce fac e complet moral. De altfel, nici măcar nu trebuie să aibă studii superioare pentru a putea fi acceptată. Tot ceea ce contează e dorința de a învăța, de a fi mereu complimentată și de a respecta programul de lucru.
Citeste si...  Depozitare si arhivare – solutii de la Ingeco

În concluzie, nu e de mirare că din ce in ce mai multe tinere își doresc să facă parte din echipa de la Charm Studios, având în vedere cât de luxos e mediul de lucru și care sunt salariile oferite.