Actrița sud-africană Charlize Theron a afirmat este singură şi că nu ar spune nu unei invitaţii în oraş, negând astfel zvonurile apărute la începutul anului conform cărora avea o relație cu actorul american Brad Pitt, relatează contactmusic.net, potrivit mediafax.

Afirmația a fost făcută în timpul unui interviu pe care Charlize Theron la acordat  pentru emisiunea „Entertainment Tonight”, difuzată pe postul american de televizune CBS. Când a fost întrebată de viața ei personală, actrița a răspuns că nu a mai fost într-o relație de mulți ani și a continuat spunând că este deschisă la întâlniri. „Cineva trebuie să își ia inima în dinți și să iasă în față”, a afirmat aceasta, spunând că este „șocant de singură”.

Declarația a fost susținută, în glumă, de actorul canadian Seth Rogen, alături de care va apărea în filmul „Long Shot”. Acesta a exclamat „E disponibilă!”.

Anterior, Theron afirmase că nu era interesată să își găsească un nou partener pe vremea când copii săi adoptivi – Jackson, de șapte ani și August, în vârstă de trei ani – erau mici. Aceasta a admis, însă, că opinia ei se poate schimba pe măsură ce aceștia creșteau. „Nu era vorba de o luptă- era un caz în care chimia corpului meu și mintea voiau să ajungă la stadiul în care eram 100% mulțumită de faptul că eram mamă”, a spus aceasta.

Citeste si...  Soţia lui Michael Schumacher cere jurnaliştilor să se retragă din faţa spitalului!

Ultima relație a lui Charlize Theron a fost cu actorul american Sean Penn. Aceștia au fost împreună din 2013, dar s-au despărțit în iunie 2015.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monster/Monstrul” (2004). Ea mai are în palmares roluri precum cele din „Head in the Clouds/Cu capul în nori” (2004), „The Life and Death of Peter Sellers/Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) şi „Hancock” (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a mai putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică „Young Adult/Tânără adultă” (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă – „Snow White & the Huntsman/Albă ca Zăpada şi războinicul vânător” şi „Prometheus”.

În 2015, Theron a apărut în filmul „Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei”, care a câştigat șase premii Oscar, iar în 2017 a jucat în pelicula „The Fate of the Furious/ Furios și iute 8”.

Cel mai recent film al actriței este comedia „Long Shot”, care va fi lansată în Statele Unite ale Americii pe 3 mai.