CFR e de neoprit pe piaţa transferurilor. După ce a reuşit să îl ia pe Golofca, CFR s-a înţeles cu Leicester pentru Alex Paşcanu (20 de ani). Fotbalistul a fost foarte aproape de FCSB, dar mutarea a căzut din cauza faptului că Becali a refuzat să onoreze comisionul pentru impresarul jucătorului.

Dan Petrescu îşi întăreşte lotul în perspectiva grupelor Europa League/Champions League, în funcţie de rezultatul returului cu Slavia Praga.

CFR a câştigat bătălia de la distanţă cu FCSB în privinţa lui Paşcanu, anunţă Gazeta. Campioana îi va plăti lui Leicester 600.000 de euro, iar fotbalistul şi-a dat deja acordul.

Paşcanu nu a stat pe gânduri când a fost vorba să ajungă sub comanda lui „Super Dan”, conştient că la Cluj există toate datele pentru performanţă şi pentru el să se dezvolte.

FCSB l-a pierdut pe Paşcanu
Oficialii celor de la FCSB au ajuns, sâmbătă, la un numitor comun cu omologii celor de la Leicester pentru transferul lui Alexandru Pașcanu, dar roș-albaștrii tot nu l-au putut legitima pe fundașul central.

Citeste si...
Medicamente periculoase au ajuns în Marea Britanie prin intermediul...mafiei italiană

Se pare că tranzacția a fost blocată de agentul internaționalului român. Gigi Becali nu este de acord să le ofere bani intermediarilor. În ultima vreme au mai fost jucători care ar fi avut șansa de a semna cu vicecampioana Ligii 1, dar care n-au mai fost legitimați până la urmă din cauza unor astfel de probleme.

Se pare că suma pe care o invoca agentul lui Pașcanu este una în valoare de 100.000 de lire sterline. Cum tratativele cu FCSB au fost tergiversate din această cauză, când CFR a intrat pe fir totul s-a stabilit foarte repede. Jucătorul a avut şi el un cuvânt greu de spus, preferând Clujul în detrimentul unei formaţii care e pe buza prăpastiei.

Paşcanu va sosi la Cluj joi, când va efectua şi vizita medicală, pentru ca apoi să îşi pună semnătura pe contractul cu CFR.