Atacantul George Ţucudean a marcat în minutele 26, 56 şi 62. Manea a înscris golul al patrulea, în minutul 84, iar Valentin Costache şi-a trecut în palmares prima sa reuşită pentru clujeni, ultima a meciului, în minutul 89.CFR Cluj ramane lider.

CFR Cluj ramane lider,CFR Cluj se menţine pe primul loc, cu 36 de puncte, iar FC Voluntari pe 14, ultimul, cu 8 puncte.Un meci foarte greu. În prima repriză, echipa a pasat şi mi se pare că a jucat binişor. Nu evem menatlitate, e greu de schimbat metalitatea. Cred că avem nişte calităţi, dar cu o echipă de top.

Viitorul, CFR Cluj, nu e uşor pentru noi. Noi încercăm să luăm punctele normale cu echipele din play-out. Obiectivul nostru este să nu ne îndepărtăm de echipele din faţa noastră. Echipa pierde prea devreme încrederea, când am luat al doilea gol, am cedat complet. Ştiu că am multă treabă la Voluntari, dar am încredere. Încercăm să muncim, să facem ceva pentru a redresa situaţia. Terenul de joc a fost tare, e greu să joci pe această temperatură”, a declarant antrenorul ilfovenilor, Cristiano Bergodi, la Telekom Sport.

Citeste si...
Bicicliștii sunt fericiți! Primăria a demarat procedura de achizitie a studiului de fezabilitate pentru realizarea pistelor de biciclete pe o suprafata de 100 km