CFR Cluj a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să egaleze in extremis.Gaz Metan a deschis scorul prin Ely Fernandes (12), la o gafă uriaşă a portarului Giedrius Arlauskis, care a scăpat mingea în faţa atacantului capverdian. Medieşenii şi-au majorat avantajul în urma unui gol superb reuşit de bulgarul Antoni Ivanov (31), un şut cu efect din marginea careului, la colţul lung.

Campioana, care i-a pierdut în prima repriză pe Deac şi Ţucudean, accidentaţi, a redus din diferenţă prin francezul Billel Omrani (43).

CFR Cluj a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să egaleze in extremis :

Gaz Metan a rămas în zece oameni în min. 63, după ce Răzvan Trif a primit două cartonaşe galbene în decurs de două minute.

CFR Cluj a reuşit egalarea în min. 87, prin acelaşi Omrani, care a profitat de o minge respinsă greşit de fundaşul Iulian Cristea.

Citeste si...
O enigmă astronomică a lui Galilei a fost dezlegată, după 400 de ani

Clujenii puteau obţine victoria în minutele adiţionale, dar Juan Culio a ratat (90+4) un penalty acordat după un fault comis de Boubacar Fofana asupra lui Alexandru Ioniţă II.

Gaz Metan este la al treilea meci consecutiv în care are un jucător eliminat. Medieşenii au trei egaluri şi un eşec în ultimele patru etape.

CFR e neînvinsă de 12 etape, în care a înregistrat opt victorii şi patru egaluri.

FC CFR 1907 Cluj – CS Gaz Metan Mediaş 2-2 (1-2), Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu – Cluj-Napoca
Au marcat: Billel Omrani (43, 87), respectiv Ely Fernandes (12), Antoni Ivanov (31).
Juan Emanuel Culio (CFR) a ratat un penalty în min. 90+4 (bară).
Cartonaş roşu: Răzvan Trif (Gaz Metan, 63).