Cu doar cateva saptamani in urma, concurentii de la „Te cunosc de undeva” izbucneau in lacrimi emotionati dupa ce artistul Cezar Ouatu si-a cerut iubita de sotie, in direct. La momentul respectiv Andreea Petrila acceptase cererea acestuia, insa la scurt timp dupa aceea, s-a razgandit si l-a parasit fara drept de apel.

61285823
Motivul pare a fi situatia financiara si refuzul Andreei de a reveni in tara. Aceasta lucreaza in Dubai, la Emirates Airline, si imediat dupa ce a plecat cu Ouatul spre Emiratele Arabe, tanara a rupt logodna cu acesta.

 
„S-au despartit. Principalul motiv este ca Andreea a pus mai presus cariera decat relatia cu Cezar Ouatu ea dorind a ramane in Dubai. Disputa dintre cei doi a venit atunci cand Cezar Ouatu a dorit sa o aduca in Romania iar aceasta a refuzat. Andreea are salariu in jur la 3000 de euro lunar iar Ouatu nu ar fii putut satisface nevoile ei in tara.Ca o mica picanterie va pot spune ca toate concediile lui Ouatu in Dubai au fost platite de domnisoara Andreea Petria”, a declarat o sursa de incredere in exclusivitate pentru Cancan.ro

Citeste si...  Presa britanica il face praf pe Cezar Ouatu: