Ședința Comitetului Executiv Național al PSD (CExN) a fost mult mai tensionată decât și-ar fi putut imagina cineva. ”A fost cu pumnalele pe masă. Așa ceva nu am mai vazut!”, ne-au relatat surse participante la ședință. Cel mai dur atac la Liviu Dragnea a venit din partea fostului său prieten și amic, vicepremierul Paul Stanescu , vicepreședinte la nivel național al PSD și semnatar al Scrisorii alături de Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu.

Fără menajamente vicepremierul Paul Stănescu l-a acuzat pe Liviu Dragnea că s-a schimbat total și că nu îl mai recunoaște fiind preocupat numai și numai de persoane lui. Acesta le-a dezvăluit colegilor din CExN că președintele PSD ar fi încercat negocieri în afara partidului pentru rezolvarea problemelor sale cu Justiția și cum acestea nu au reușit în disperare de cauză a propus varianta Ordonanței de Urgență.

Citeste si...
Remdesivir a fost testat pe un grup de control și nu s-au înregistrat succese în tratarea coronavirusului

Spre uimirea tuturor, Paul Stănescu, a relatat că această Ordonanță de Guvern s-a încercat a fi dată direct prin Secretariatul General al Guvernului (SGG) și nu prin Ministerul Justiției așa cum ar fi fost normal la un act legislativ de această natură.

Cei care sa opus lui Liviu Dragnea la o asfel de variantaar fi fost ministru Justitiei pe care Dragnea il indica deja ca principalul sabotor al amnistieri si gratieri si pe premierul Viorica Dancila pe care a si avertizato in sedinta asupra efectelor dezastroase care ar urma.