Celebrul artist Paul Surugiu-Fuego a vorbit într-un mesaj publicat pe Facebook despre o altă pasiune uriașă: pictura.

De asemenea, îndrăgitul artist a ținut să își liniștească fanii, precizând că nu va renunța niciodată la cântat și că pictura este doar o pasiune.

„Mă încred în tablourile mele, în sinceritatea și-n bucuria pe care o am când le pictez. Nu mă chinui deloc, ba dimpotrivă, e reconfortant să spun „stop” câteva ore și să mă închid în atelier, pentru a-mi pune visele și culorile pe pânză.

Nu sunt cine știe ce capodopere, dar încerc să le aduc eleganță, simțire și să le „ofer” suflet, nu doar pentru că pot face bine prin ele, ci pentru că știu că vor ajunge în casa cuiva care mă iubește.

Citeste si...  Ivanka Trump participă la GES

Pictura nu e meseria mea. Eu știu să cânt, să apar pe scenă, să moderez, să joc, să fac alte lucruri. Dar mă regăsesc aici și știu că, peste ani, tablourile mele vor ajunge mărturii ale trecerii cu folos.
Îmi place să le-aleg ramele potrivite, să vin cu cele mai bune titluri, poetice, și să le conturez în funcție de starea pe care o am!

Picturile mele sunt un timp investit cu mare folos! Și tare-mi place să evoluez, pentru că fac artă pentru suflet! Ne vedem duminică, la TVR 2, de la 15.00, unde am și tablouri! Vă iubesc!”, a scris Paul Surugiu-Fuego pe Facebook.

  • Georgeta Hanzi

    Picturile marca Fuego! Sunt minunate și făcute cu mult suflet. Felicitări și mult succes în continuare minunea noastră. Te iubim! ❤️

  • Cecilia

    Povestile in culori realizate cu atata daruire de artistul Paul Surugiu-Fuego transmit emotii frumoase, multa sensibilitate prin armonia cromatica, dar mai ales bucurie, fiind înnobilate de DORINȚA DE A AJUTA! Felicitari, spor si inspiratie pe mai departe!