rgf9 (6)

Ce fac celebrităţile în spatele uşilor închise?

Pentru că sunt frumoase, bogate şi celebre, şi au profesionişti care se ocupă de imaginea lor, suntem tentaţi să credem că vedetele tind să atingă perfecţiunea. Realitate este cu totul alta, acestea având la fel de multe „păcate” ca toţi muritorii de rând.

Astfel, o publicaţie americană a strâns mărturii ale menajerelor care au lucrat în casa unor celebrităţi de primă mână de la Hollywood şi care au rămas şocate de stilul de viaţă al acestora.

În ciuda averii lor, Angelina Jolie şi Brad Pitt trăiesc în cea mai mare mizerie, cu mâncare căzută în diverse locuri, gata să se strice, cutii de pizza aruncate pe jos, pastă de dinţi şi cariocă pe pereţi – pentru că sunt părinţi permisivi şi îşi lasă copiii să se exprime artistic. Ambii actori îşi dezgustă angajaţii pentru că nu se spală cu săptămânile! Iar când Brad Pitt este plecat, Angelina se roagă de cei care lucrează în casă să bea cu ea.

Beyonce şi Jay-Z se poartă ca o pereche regală în casa lor. „Au pretenţia să le fie livrate flori proaspete în fiecare zi. Pe toate mesele, se află la discreţie fructe exotice şi ciocolată fină, iar masa se serveşte în cele mai fine porţelanuri”, dezvăluie un fost angajat. Iar cântăreaţa trebuie să fie asistată la fiecare pas de o întreagă echipă. „Femeie nu face nimic cu mâna ei!”.

Se pare că actorul Ryan Gosling are câteva obiceiuri stranii când se află în intimitate, cum ar fi să facă pipi în timp ce stă pe WC, să-şi spioneze oamenii din casă sau să doarmă cu capul la piciorul patului. De asemenea, el urăşte să aibă păr pe spate şi pe piept – aşa că se epilează de mai multe ori pe lună.

Jessica Simpson este renumită printre angajaţi că-şi aruncă peste tot extensiile de păr. „Arată ca un animal care năpârleşte print toată casa”, a dezvăluit o fostă menajeră. Iar o altă angajată a tras o spaimă soră cu moartea când a crezut că vede în dormitorul vedetei un păianjen imens – de fapt, era vorba de o geană falsă a lui Jessica.

Se pare că angajaţii lui Jennifer Aniston au trecut prin chinuri groaznice în casa actriţei. Conform declaraţiilor acestora, Aniston obişnuieşte să umble numai în chiloţi şi sutien prin casă, face plajă topless şi consultă literatură porno ca să-şi condimenteze viaţa sexuală cu Justin Theroux.

George Clooney nu-şi doreşte ca angajaţii să-i umble la rezervele de băutură. „Are toate sticlele şi decantoarele marcate astfel încât să vadă exact cât s-a băut din ele şi să se asigure că nimeni nu trage o duşcă pe furiş”, spunea o menajeră. Altă fostă angajată are o opinie fermă despre celebrul actor: este „un porc dezgustător”, care nu se sfieşte să răgâie şi să flatuleze de faţă cu alţii.

O fostă asistentă a lui Britney Spears a dezvăluit că acesta ţine în dulapul de la noptieră o adevărată colecţie de jucării sexuale. Şi mai jenant este că diva îşi aruncă resturile de la cină sub pat, o menajeră extrăgând de acolo burgeri pe jumătate mâncaţi, cartofi prăjiţi sau prăjituri stricate.

Kristen Stewart este o fumătoare înrăită, care îşi umple casa de mucuri de ţigară, scum şi miros îngrozitor. ” Pufăie într-una şi lasă mucurile de ţigară peste tot – la duş, în ghiveciul plantelor, ba chiar şi în frigider!”, a declarat o fostă angajată pentru un tabloid american.

Citeste si...  Cătălin Botezatu, reţinut în detaliile din dormitor