Majoritatea cuplurilor practică sexul oral în cele mai diverse poziţii pentru a-şi condimenta viaţa sexuală. Aceste poziţii pentru sex oral vă stimulează şi vă fac să descoperiţi noi modalităţi pentru a vă simţi perfect.

Iată 11 poziţii pentru sex oral în care să savuraţi la maximum momentul!

Răsfăţata

O poziţie cu prea multe denumiri, dar cu un scop precis, acela de a „ dezmierda” zona cea mai erogenă a femeii. De aceea eu o numesc „ răsfăţata”. Pentru a pune în aplicare, una dintre aceste poziţii pentru sex oral, bărbatul trebuie să cunoască foarte bine ”geografia” zonei pubiene.

Numărul 69

Este, poate, cea mai celebră poziţie. Dar şi cea mai controversată. Deşi este suficient de comodă pentru ambii parteneri, „ numărul 69” necesită atenţie sporită din partea ambilor. Dacă te laşi purtat doar de plăcerea ta, e posibil să uiţi de cea a partenerului.

Slujitoarea

Şi în timpul sexului oral, partenerii pot opta pentru anumite poziţii ale corpului. În cea de aici, femeia are un rol umil, dar nu trebuie să se simtă neglijată, căci bărbatul este excitat la maximum de această postură. Slujitoarea este una dintre acele poziţii pentru sex oral în care bărbatul se simte perfect.

Trofeul

Pare dificil, dar nu este deloc aşa. Desigur, femeia trebuie să fie uşoară, dar bărbatul nu are nevoie de forţă prea mare, căci îşi sprijină partenera de perete. Astfel ridicată pe umerii lui, ea va fi extrem de excitată atunci când va fi sărutată în zona pubiană. E de preferat ca în momentul în care puneţi în practică una dintre aceste poziţii pentru sex oral, peretele de care vă folosiţi să fie tapetat, pentru a nu râni spatele ei.

Fuck Face

Citeste si...  5 discuții despre sex pe care cuplurile trebuie să le poarte

Un preludiu care începe cu o felaţie este foarte apreciat de către bărbat. Iar această poziţie este foarte îndrăgită de reprezentanţii sexului tare, pentru că ei pot dirija mişcările capului partenerei. Iar femeia poate oferi un plus de plăcere dacă îi ţine penisul între sâni.

Gulerul

Seamănă cu trofeul, doar că acum cei doi stau întânşi pe pat. Iar femeia îi cuprinde bărbatului gâtul între coapsele ei, ca şi cum i-ar face un guler. Super extaz pentru ea într-una dintre aceste poziţii pentru sex oral

68-ul ei

O poziţie asemănătoare cu numărul 69, doar că aici ea stă cu faşa în sus şi se bucură la maximum de sărutările ei. Pentru comoditate bărbatul îşi poate sprijini capul de o pernă mare.

Erotism

O poziţie- preludiu indicată înaintea unei partide de sex anal. Bărbatul poate stimula erotic zona anusului prin sărutări şi atingeri. Este una dintre cele mai excitante poziţii pentru sex oral.

La extremă

Eşti amatorul partidelor de amor pe fugă? Aceasta poziţie este ideală pentru aşa ceva. Aflată în picioare, femeia va trăi senzaţii nebănuite când bărbatul îi oferă sex oral.

Instalatorul

Este o poziţie foarte excitantă pentru bărbat, iar plăcerea lui este maximă. Trebuie să recunoaştem că este una dintre acele poziţii pentru sex oral după care bărbaţii sunt înnebuniţi.

69 vertical

Este clasicul număr 69, dar imaginea este întoarsă la 90 grade. Bărbatul stă în cap sau în mâini, iar femeia îngenunchează în faţa lui. Nu este o poziţie în care partenerii rezistă mult, dar e foarte bună pentru cei dornici să încerce senzaţii diferite. Pentru o „încălzire” este nemaipomenită şi oricând puteţi pune în practică una dintre aceste poziţii pentru sex oral.