Cand Jaqi Clements si-a adus pe lume fiicele gemene in urma cu 9 ani, toata lumea a putut observa ca sunt speciale. Chiar si cand erau bebelusi, li se spunea ca vor fi modele, iar astazi ele sunt cunoscute drept „cei mai frumosi gemeni din lume” si sute de agentii sunt dispuse sa le reprezinte.

https://www.instagram.com/clementstwins/

Micutele gemene sau nascut în urma cu 9 ani si s-au nascut prematur si, din fericire, sanatoase: „Au venit cu patru saptamani si jumatate mai devreme, dar acum ca le cunoastem personalitatile are sens ca s-a intamplat sa apara neanuntate”.

Medicii si asistentele din spital au fost uimiti de frumusetea lor, povesteste mama gemenelor. Lucrurile au ramas la fel de atunci.

Citeste si...
Procurorii susține, în referatul lor, că Sorina Pintea s-a entuziasmat de spagă

https://www.instagram.com/p/Bku3k4yBkS6/?utm_source=

La sase luni de la venirea lor pe lume, parintii au luat decizia de a le face cunostinta cu lumea modei. Dar apoi s-a razgandit fiindca acest lucru le-ar fi complicat viata. Cei doi parinti mai aveau de crescut un baietel.

https://www.instagram.com

Dar, in 2017, Jaqi era gata sa incerce din nou. Fiicele ei cresteau si adorau sa danseze in fata publicului. Asa ca, primind acordul fiicelor sale, a ales doua agentii cu care micutele sa colaboreze.

https://www.instagram.com/p/B

Dupa toti acesti ani, gemenele au lucrat cu branduri precum Crocs, Sandcastle Magazine, Target, Skechers, Recess Kids si multe altele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.