Fetişul este o obsesie evidentă pentru un anumit obiect sau o anumită parte a corpului – cu tentă sexuală clară. Este bine să facem diferenţă între fetiş şi preferinţe. De exemplu, dacă îţi plac foarte mult brunetele, asta este o preferinţă; dar dacă nu reuseşti să te exciţi decât cu o femeie brunetă, atunci vorbim în mod evident despre un fetiş. Mai jos puteţi citi cele mai frecvente fetişuri.

2780676-publimedia-shutterstock

 Simţi o atracţie inexplicabilă faţă de o persoană care are cercel în limbă sau care este îmbrăcată în latex. Nu trebuie să crezi că este ceva în neregulă cu cine, ci este vorba de un fetiş sexual. Psihologii spun că  fetişurile sexuale ţin de normal, atât timp cât ambii se simt confortabili, notează Sfatul Părinţilor.

Mai jos citiţi top cinci cele mai des întâlnite fetişuri

● Piercingul. Acest fetiş este foarte popular în rândul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Cercei în nas, în sfârcuri, limbă, în urechi, în buric sau oriunde mai este posibil îi poate excita pe unii.

● Piele, vinil, latex. Bărbaţii adoră materialele, probabil nu din considerente de senzaţie pe care i le poate oferi o bucată de latex, ci datorită conotaţiilor sexuale pe care le poate avea o bucată de material.

● Dominarea şi supunerea. Majoritatea femeilor este dominatoare şi cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt supuşi.  Multe femei declară că adoră să subjuge barbaţi, în timp ce mulţi bărbaţi declară că adoră statutul de sclav şi să fie pocniţi.

●Părul şi coada – împletită sau nu. Fie că sunt blonde, brunete sau roşcate, bărbaţii preferă femeile cu părul lung, desfăcut, strâns în coadă sau în cozi impletite.

● Hibristofilia. Întotdeauna personajele negative dintr-un film sunt mai sexy decât cele pozitive, aşa că trebuia să se nască şi sindromul Bonnie şi Clyde, o fascinaţie erotică intensă pentru persoane care au comis crime violente. Mulţi criminali închişi şi condamnaţi au numeroşi fani şi primesc mii de scrisori de adoraţie.

Citeste si...  Dinamo l-a cumpărat pe căpitanul Braşovului