RCS&RDS a inclus de ceva timp în ofertă cel mai nou telefon al sud-coreenilor de la Samsung care oferă performanțe revoluționare.

Samsung Galaxy Note9 are cel mai mare ecran edge-to-edge folosit vreodată pe un Note. Display-ul Super AMOLED are 6,4 inch este completat de difuzoarele stereo produse de AKG şi au capacitatea de a furniza sunet imersiv Dolby Atmos.

Galaxy Note9 este un smartphone extrem de puternic, cu un procesor de ultimă oră de 10nm şi poate susţine viteza maximă disponibilă pe piaţă (de până la 1,2 gigabiţi pe secundă) pentru streaming şi descărcare fără pauze. Galaxy Note9 include, de asemenea, un sistem de răcire pe baza tehnologiei Water Carbon Cooling şi un algoritm inteligent de ajustare, dezvoltat de Samsung pentru a oferi performanţă maximă, dar şi stabilă. Camera Galaxy Note9 este cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum. Cu ajutorul inteligenţei integrate, poate identifica elementele unei fotografii, cum ar fi scena şi subiectul, pentru a o clasifica automat într-una din cele 20 de categorii şi ao optimiza instantaneu pe baza categoriei.

Citeste si...  Noi probleme cu Poliția pentru Paraziții. Ombladon a dat de belea

Tehnologiile premium Galaxy vin la pachet cu Note9: încărcare rapidă fără fir, rezistenţă la apă şi praf IP68 şi servicii Samsung cum ar fi Samsung Health şi Samsung Pay. Galaxy Note9 oferă funcţia de securitate Knox, precum şi opţiuni de securitate biometrice, inclusiv scanarea amprentelor digitale, scanarea irisului şi capabilităţi de recunoaştere a feţei, pentru a păstra informaţiile importante în siguranţă.Galaxy Note9 este disponibil cu două opţiuni de stocare internă – 128GB sau 512GB. De asemenea, având capacitatea de a introduce o cartelă microSD, Galaxy Note9 poate ajunge până la 1TB de memorie, oferind astfel suficient spaţiu pentru fotografiile, videoclipurile şi aplicaţiile preferate.

La RCS&RDS, telefonul are un preţ de 4.499 lei cu orice abonament din portofoliul operatorului. Acesta poate fi achiziţionat şi în rate.