Această prezentare necesită JavaScript.

Au doi copii impreuna si au trecut prin multe greutati impreuna, insa iata ca scandalurile repetate i-au adus in pragul divortului. Este vorba despre un foarte mediatizat cuplu din Romania, care insa nu se afla la prima „isprava” de acest gen…

Dupa saptamani intregi in care si-au varsat nervii pe la diferite emisiuni televizate, Silviu Prigoana a anuntat ca vrea sa divorteze de Adriana Bahmuteanu. Omul de afaceri si-a anuntat sotia prin intermediul micului ecran de intentiile sale, dandu-i in acelasi timp si cea mai grea lovitura: vrea sa pastreze cei doi copii pe care ii are cu prezentatoarea TV.

“Nu te mai forta, ca bag eu divort, saptamana viitoare. S-a intors acasa nu din sentimente curate pentru mine si pentru familie, ci pentru bani. De miercuri, plec cu copiii la salina. Ea va veni daca are bani, sa se descurce. Vreau sa terminam circul. Ma bucur ca vede in direct si nu afla cand ii vin prin posta citatiile. Nu exista sentimente pentru mine si nu are rost.”, a declarat Silviu Progoana la Antena 1.

Omului de afaceri nu-i poate scoate nimeni din cap ideea ca Adriana urmareste doar banii in relatia cu el.

“Eu fac proba ca ea a venit sa ma jefuiasca. Copiii vor ramane unde sunt, adica la mine. Nu mai astept sa introduca ea actele, o voi face eu. Ea a premeditat divortul de acum cu an. Am un sms pe care ea i l-a trimis fostului ei iubit, electricianul, in care ii scria ca se intoarce la mine pentru bani. Eu am acceptat de dragul copiilor.”, a mai spus Prigoana.

Sotul Adrianei Bahmuteanu si-a anuntat intentia de a pastra copii, fiind de acord ca aceasta sa ii viziteze conform unui program stabilit.

“Eu o sa raman cu copiii, am o varsta, nu mai sunt interesat de relatii. Am 4 copii sanatosi, sunt un om fericit. Custodia o sa ramana la mine si mama o sa aiba drept de vizita. Daca instanta hotaraste sa-i dea ei domiciliul copiilor, eu renunt la custodia lor. Asta ca sa nu o incurc pe ea, in cazul in care vrea sa plece cu ei din tara sa nu aiba nevoie de acordul meu. Singurele ei clipe de fericire au fost cand a numarat banii”, a incheiat Silviu Prigoana.

Al cincilea divort

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au divortat si s-au recasatorit de mai multe ori pana acum. De aceasta data, ei sunt in pragul divortului cu numarul cinci.

Cei doi au impreuna doi copii: Eduard, de 4 ani, si Maximus, de 6 ani. De asemenea, Adriana a mai pierdut o sarcina, chiar inainte cu putin timp de a naste.

Citeste si...  SECRETUL pe care orice ŞOFER CU MAŞINĂ DIESEL ar trebui să-l ştie. CUM SĂ FACI PLINUL IEFTIN?