Amber Luke, cunoscută pentru tatuajele ei extreme şi modificările corporale, a vrut să ducă lucrurile la nivelul următor şi să îşi tatueze şi ochii, dar lucrurile au sfârşit tragic întrucât tânăra aproape că a rămas oarbă.

Amber Luke, în vârstă de 24 de ani, din New South Wales, Australia, a cheltuit peste 14.000 de dolari pe tatuaje şi modificările corporale la care s-a supus, printre care şi tăierea limbii (or. split tongue).Tănăra a ăncercat și alt nivel dar sfârşit tragic întrucât  aproape că a rămas oarbă.

Cea mai tatuată femeie din lume, aproape oarbă, dupa ce și-a colorat ochii

Aceasta are peste 200 de tatuaje, implanturi mamare, proceduri estetice la nivelul buzelor şi al obrajilor, însă, se pare că cea mai dureroasă aexperienţă a fost cea de tatuare a ochilor.

„Nici nu pot să descriu cum s-a simţit întreaga procedură. Singurul lucru care îmi vine în minte e că în momentul în care artistul a început să îmi injecteze cerneala în ochi s-a simţit ca şi când 10 bucăţi de sticlă mi-ar fi fost frecate de ochi. Mi-a injectat cerneala de 4 ori în fiecare cohi. a fost o experienţă foarte brutală. Din păcate, artistul a pătruns prea adânc”, a povestit Amber despre experienţa dureroasă.

Citeste si...  Furtună puternică în vestul țării. Opt morți și zeci de răniți

Cea mai tatuată femeie din lume, aproape oarbă, dupa ce și-a colorat ochii

Aceasta a menţionat faptul că dacă procedura ar fi fost efectuată corect nu ar fi existat riscul să orbească, relatează Mirror.

Tânăra, care se identifică drept „Blue Eyed White Dragon” (n. r. Dragonul Alb cu Ochi Albaştri), vrea să îşi acopere tot corpul de tatuaje.