Anul acesta rata șomajului din România a ajuns la uimitorul procent de doar 3.2%. Datorită guvernării PSD din ultimii ani, ne putem mândri cu cea mai scăzută rată a șomajului de la trecerea la regimul democrat și până în prezent.

Partidul Social Democrat a făcut tot posibilul să creeze noi locuri de muncă și să obțină investiții pentru țara noastră și a reușit. Nu a fost o luptă ușoară, dar rezultatele sunt pe măsură.

Mai bine decât în Vest

Am reușit să atingem o rată a șomajului mai scăzută decât țări precum Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Suedia sau Spania. Diferența dintre România și America sau Regatul Unit este una evidentă. În timp ce în țara noastră procentul este de 3.2%, în America și Regatul Unit rata șomajului măsoară 4 procente. În Suedia 6% din locuitori sunt șomeri, în timp ce în Spania cifrele au atins o îngrijorătoare valoare de 14%.

Citeste si...  Să ne bucurăm sau este prematur? Numarul infectărilor cu coronavirus nu este atât de mare

România merită mai mult

Creșterea economică a României din timpul guvernării PSD se face simțită pe mai multe planuri. Salariile și pensiile au crescut. Iar cu banii în plus românii își permit acum un trai mai bun pentru ei și familiile lor. Mai mult, partidul PSD declară că progresul nu se va opri aici. Lupta pentru autodepășire continuă și acest lucru se va reflecta nu doar în cifrele statisticilor, ci și în viața mai bună a românilor.