Când femeile celebre simt că sunt uitate… bagă o poză sexy pe net

5

Aşa a făcut şi o vedetă autohtonă care nu suportă să treacă o singură zi să nu se vorbească despre ea. Şi ce credeţi că le scrie fanilor?! „Nu ştiu care, cui i s-a făcut dor, de cine…”.

Conştientă de faptul că este una dintre cele mai râvnite femei din România, Mihaela Rădulescu a publicat recent pe pagina personală de Facebook o fotografie care-i scoate în evidenţă bustul generos.

Imaginea pare să fie un cadou pentru admiratorii ei virtuali, având în vedere că Mihaela a scris în dreptul ei câteva cuvinte adresate acestora.

5-1

«Nu stiu care, cui i s-a facut dor, de cine:))), dar mie, da ! De voi ! Dupa ce adoarme copilul si casa (adica nu mai trebuie sa mai spal nimic, sa mai aranjez nimic…), incep sa zambesc chiar inainte sa ma asez la laptop si vizualizez tot felul de prieteni de pe-aici, care in varful patului, care prin oras, care in pijama, care la bucatarie… De la pozele alea mici de profil si de la sirul de cuvinte pe care le-am tot schimbat, in capul meu aveti contur, aveti culori, care mai sumbre, care mai vii, aveti voce, care mai timida, care mai cu patos, aveti zambete, care mai pe dinauntru, care mai pana la urechi… Sunteti personaje in viata mea, exact asa cum sunt si eu intr-a voastra. Faina treaba, ca stare… Si ca poveste… de viata.», a scris ea pe Facebook.

Reacţia fanilor a fost promptă, mulţi felicitând-o pentru felul în care arată, spre satisfacţia Mihaelei Rădulescu. (I.G.)

Citeste si...  Hot! Elena Gheorghe cu decolteul până în talie