Toate zodiile dau dovadă de eficienţă şi o bună organizare a timpului

 horo 8

Berbec Poţi fi astăzi destul de eficient în rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă, cu condiţia să fii practic şi să nu te pierzi prea mult în detalii. De asemenea, din dorinţa de a fi util, unii pot profita de bunăvoinţa ta. Spune ce ai de spus într-o manieră elegantă, fără a fi critic la adresa opiniilor colaboratorilor tăi. Nu uita nici de sănătate, zona digestivă fiind mai sensibilă.

Taur Dacă ai o nouă dragoste şi te-ai înflăcărat puţin pe această temă, preferi totuşi să o fereşti de ochii lumii şi să faci câteva cercetări astfel încât să câştigi mai multă siguranţă. Încerci să fi realist, să evaluezi atent toate aspectele şi eşti provocat să-ţi faci o imagine clară asupra relaţiei tale. Şi, chiar dacă nu pare confortabil, discută problema cu o persoană în care ai încredere.

Gemeni Ca să realizezi tot ce ţi-ai propus în privinţa activităţilor gospodăreşti, trebuie mai întâi să-ţi faci o minimă organizare, altfel rişti să te ocupi doar de ceea ce-ţi face plăcere. Dacă doreşti să porţi o mică discuţie cu membrii familiei, să puneţi la punct nişte aspecte, lasă emoţiile deoparte şi pregăteşte-te să le asculţi părerile, înainte de a lua decizii mai puţin obiective.

Rac Deşi poate ţi-ai propus să-ţi păstrezi gândurile şi părerile mai mult pentru tine, astăzi emoţiile vor interfera raţionalul şi va fi o provocare pentru tine să te abţii de la atitudinea critică. În demersurile scriitoriceşti, imaginaţia şi aplecarea către subiecte filosofico-spirituale sunt aspecte ce te avantajează, cu condiţia să reuşeşti să-ţi ordonezi cât de cât ideile.

Leu Planurile tale de afaceri pot fi influenţate de implicarea sentimentală, de speranţele pe care ţi le-ai făcut, iar unele persoane pot profita de acest aspect, în dauna ta. Încearcă să păstrezi o notă de obiectivitate, să acorzi importanţa cuvenită detaliilor. Eventual, lasă orgoliul la o parte şi cere sfatul unui prieten apropiat, acesta furnizându-ţi o viziune detaşată asupra subiectului.

Fecioara Zona socio-profesională poate fi sursa unor conflicte interioare deoarece ceea ce raţiunea îţi sugerează nu coincide cu sentimentele tale rezervate. Poate adevărul este undeva la mijloc, nici partenerii tăi de afaceri nefiind prea clari şi sinceri în intenţii. Fii deschis dialogului, nu respinge propunerile care ţi se fac, doar cere mai mult timp să faci cercetări mai atente.

Balanţă Preocuparea pentru propria sănătate poate îmbrăca uşor forma unor nelinişti inexplicabile, de aceea, ar fi indicat să fii mai atent asupra stilului de viaţă dar şi a tratamentelor pe care le urmezi. Ia-ţi timp, documenteză-te în linişte şi pe îndelete. Este recomandat să nu respingi din start concepte şi opţiuni terapeutice venite de pe alte meleaguri.

Scorpion Planurile tale de viitor, chiar dacă sunt susţinute de o mare putere creativă, au nevoie şi de aspecte organizatorice practice pentru a se materializa. Evitarea interferenţelor emoţionale în luarea deciziilor este un deziderat pentru ziua de azi şi cel mai indicat ar fi luarea în calcul a mai multor surse de informare dar şi o cercetare suplimentară asupra veridicităţii informaţiilor.

Săgetător Poţi fi tentat astăzi să te sustragi discuţiilor cu partenerul de cuplu dar şi responsabilităţilor casnice, preferând să te dedici carierei şi obţinerii de rezultate concrete. Eşti conştient de capacitatea ta de muncă dar şi de resursele pe care le poţi accesa, aşa că îţi vine greu să accepţi alte puncte de vedere în cazul unor discuţii de negociere.

Capricorn Dacă doreşti să-ţi îmbunătăţeşti cunoştinţele dar şi mediul în care îţi desfăşori activitatea, astăzi e important să urmezi un program susţinut de studiu. De asemenea, trebuie să fii clar şi detaşat în exprimare, în cazul informaţiilor pe care le ai în vedere să le transmiţi altora. Dacă ai ocazia, poţi petrece mai mult timp în natură pentru restabilirea stării personale de bine.

Vărsător Astăzi poţi traversa momente de neîncredere, privind lansarea unui demers creativ sau speculării unei oportunităţi. Ceva din subconştient îţi cere să ai o atitudine responsabilă privind investiţiile şi organizarea bugetului de cheltuieli şi poate ar trebui să-ţi urmezi intuiţia, existând destule riscuri reale dar şi multe necunoscute. Bazează-te pe capacitatea analitică.

Peşti Sfera relaţională îţi captează astăzi multă atenţie şi energie şi vei fi provocat să te axezi mai mult pe aspectele pragmatice şi mai puţin pe deciziile care sunt influenţate de ataşamentele afective. Încearcă să asculţi activ partenerul de viaţă dar şi pe membrii familiei tale, evitând tendinţa de a deveni argumentativ în privinţa altor opinii, contrare viziunii tale.

Citeste si...
Tratamente naturiste la tine acasa.