Taurii se bucură de revenirea norocului, iar Săgetătorii sunt criticaţi pentru conservatorism

horoscop

Berbec – Nu este nevoie sa va dezvinovatiti in fata familiei, chiar daca va simtiti vinovat. Pentru situatia creata se stie cine poarta vina, asa ca mai bine orientati-va spre alta activitate.

Taur – Norocul revine, mai ales daca nu va incapatanati sa respectati sfaturile date de persoana iubita. Rudele va respecta opiniile si va ajuta. Seara, spirit de echipa in familie.

Gemeni – Daca sunteti inca celibatar, s-ar putea sa doriti sa va casatoriti. Relatiile familiale sunt favorizate, iar cei care au copii vor fi coplesiti de numeroase surprize placute.

Rac – O persoana din anturaj va contrastazice de cate ori are ocastazia si va enerveaza intentionat. S-ar putea sa ajungeti la o concluzie falsa, din cauza unui comportament denaturat.

Leu – Decideti ca dati o prea mare atentie partii financiare si ca este momentul unei schimbari in viata dv. Nu faceti greseala sa va bazati acum numai pe noroc!

Fecioara – Cariera ocupa un loc din ce in ce mai important in viata dv., dar este cam greu sa-i faceti pe cei dragi sa va inteleaga. Seara, chiar vi se reproseaza ca sunteti prea ambitios.

Balanţa – Este nevoie de multa perseverenta pentru a depasi toate obstacolele si a va realiza planurile personale. Din pacate, suportul moral de pana acum a disparut definitiv.

Scorpion – Prudenta dv. este justificata. Nu-i cunoasteti aproape deloc pe noii dv.  amici si vi se cere sa le dati amanunte mai mult sau mai putin intime. Evitare diplomatica.

Sagetator – Pentru prima data vi se reproseaza ca sunteti conservator si traditionalist. Pana acum ati fost in permanenta judecat ca prea original. Adevarul este ca de obicei la mijloc.

Capricorn – Vi se propune o schimbare, dar aveti un moment de pur egoism si o refuzati. Regretele nu-si au rostul, deoarece intr-adevar nu v-ati fi simtit bine. Seara, solutii originale.

Varsator – Relatiile cu parintii sau rudele varstnice sunt din ce in ce mai importante. Fiti atent ce vorbiti si incercati mai ales sa nu-i jigniti. Nu este necesar sa le dezvaluiti secretele dv.

Pesti – Aveti din nou emotii, de aceasta data pentru un bun amic care trece printr-o situatie dificila. Seara, aveti posibilitatea sa-l ajutati, impreuna cu alti prieteni.

 

Citeste si...
Cum o cheama in realitate pe Antonia.