Gemenii petrec timp cu prietenii, iar săgetătorii îşi amintesc de cunoştinţe vechi

horoscop

Berbec – Puteti porni la drum sa va bucurati de un peisaj feeric, sa va vedeti cu prietenii sau doar de dragul copiilor – ca sa se joace in aer liber si nepoluat.

Taur – Se prea poate sa refaceti cercul de prieteni cu care ati tot calatorit si sa mai iesiti pe cate undeva, sa mentineti la cald relatiile.

Gemeni – O sa va faceti timp sa treceti pe la toti cei care v-au invitat la o cafea, un gratar, o plimbare in parc sau la vreun moment aniversar.

Rac – Invitatie de onoare la un eveniment cu staif si o sa va prinda bine sa va faceti si alti prieteni sau poate veti incropi o afacere, vi se ofera vreun job.

Leu – Un program incarcat, poate aveti treaba pe acasa in prima jumatate a zilei, dupa care o sa treceti pe la cineva in vizita, la o reuniune amicala.

Fecioara – Veti trai o bucurie a revederii cuiva de care va leaga niste sentimente profunde si puteti ajunge la logodna, casatorie sau va bucurati de momentul prezent si atat.

Balanţa – Va intalniti cu prietenii fie in alt oras, cu prilejul unei escapade turistice, fie mai pe langa casa, la o aniversare, un film sau la o alta manifestare artistica.

Scorpion – O zi perfecta pentru distractie, sa cultivati un hobby, sa practicati un sport, sa faceti orice care v-ar ajuta sa va detasati de platile masive si de neimplinire in dragoste.

Săgetător – Va duceti la o petrecere unde-o sa revedeti oameni dragi si poate veti cunoaste si alti oameni pecare o sa-i cultivati de-aici incolo, veti descoperi preocupari comune.

Capricorn – O sa acordati mai mult timp de odihna, sa va refaceti, sa va vindecati dupa o suferinta fizica sau din dragoste si va duceti intr-o excursie sau doar la o plimbare.

Vărsător – Se prea poate sa va intalniti la o cafea cu un viitor partener de afaceri, sa tratati un pic acest subiect, sa vedeti daca se leaga ceva.

Peşti – Un eveniment in familia largita o sa v-aduca bucuria revederii acelor rude pe care le vedeti rar si carora le duceti dorul mai tot timpul.

Citeste si...  Horoscop zilei, marţi 24 iunie 2014