Emotii mari pentru Naomy! Peste numai o luna, transsexualul isi va vedea, dupa o lupta de doua decenii, visul cu ochii: va deveni femeie. Noi am aflat toate detaliile operatiei, iar interventia este una dificila si cu o perioada lunga de recuperare.

61575156

A descoperait ca vrea sa devina femeie in adolescenta, iar de aproximativ douazeci de ani a inceput sa depuna eforturi consistente in acest proces greu, anevoios si de lunga durata. De ani buni face tratamente hormonale, gratie carora si-a schimbat vocea, a scapat de pilozitatea excesiva si i s-au dezvoltat sanii, iar acum Naomy este pregatita pentru pasul cel mare: operatia de schimbare de sex. Ar fi vrut sa faca asta de cativa ani, insa abia acum a reusit sa stranga banii necesari, dar sa se si simta pregatita trupeste si sufleteste:

“Peste o luna plec in Thailanda sa ma operez. Ma bucur ca ma costa doar 6.000 de franci. Am emotii, nu vreau sa vorbesc foarte multe. Trebuie sa fiu linistita si sa ma pregatesc psihic. Operatia duraeza 14 ore si voi sta o luna acolo. In rest, nu mai vreau sa mai spun nimic pana nu-mi vad visul cu ochii”, a povestit Naomy, pentru CANCAN.ro.

Cel mai probabil, dupa interventie, Naomy va avea interzis la sex, intrucat perioada de recuperare este una grea si care presupune multa grija si atentie. Insa Naomy e hotarata sa asculte pe indelete sfaturile medicilor, nu de alta, dar nu are de gand sa se pricopseasca cu vreo problema de sanatate, ulterior: “Recupararea e grea si e importanta. Trebuie ca trei luni, dupa operatie, sa fac exercitii acasa cu jucarii sexuale”, ne-a mai spus Naomy.

Citeste si...
În sfârşit are banii pentru a se transforma în femeie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.