Fecioarele sunt preocupate excesiv de problemele de sănătate şi Capricornii se gândesc să-şi schimbe jobul

 horoscop

Berbec Rezolvati prin multe interventii verbale toate neclaritatile unui contract scris. Mariti substantial, prin metode originale, sansele de a va recupera pierderile financiare in timp util.

Taur Cei din anturaj incep sa se poarte cu dv. ca si cum ati fi mare vedeta, adica va admira si va lauda intreaga zi. Incercati sa va detasati, cu modestie, pentru a nu avea reactii adverse drastice.

Gemeni Au loc discutii secrete cu partenerii de afaceri si se pot pune bazele unor aliante in vederea consolidarii situatiei financiare comune. Aveti acces la informatii care va avantajeaza numai pe dv.

Rac Se pot produce blocaje si nemultumiri greu de suportat pentru familie. Cercetarea acestora minutioasa nu aduce din pacate si solutia necesara pentru a le rezolva. Ipostaze pesimiste.

Leu Crisparea cu care ii ascultati pe cei care incearca sa va atraga atentia asupra unor idei prea originale este gresit interpretata de anturaj. Seara, aveti o revelatie absolut salvatoare.

Fecioara Va observati cu mare atentie simptomele si reactiile pe care le aveti, chiar daca medicul va asigura ca sunteti sanatos tun. „Beneficiati” de oferte greu de apreciat din partea persoanei iubite.

Balanţa Descoperiti ca exista in anturajul apropiat persoane care incearca sa va discrediteze, fara a avea un motiv clar. Nu sunteti dezamagit, ci doar surprins. Nativii tineri insa chiar sunt socati.

Scorpion Nu aveti suficienti aliati ca sa va puteti impune rapid intentiile de totala reorganizare profesionala. Dupa-amiaza, va lipseste eficienta si credeti ca de vina este exclusiv oboseala acumulata.

Săgetător Va afirmati prin idei cam prea originale, greu de inteles de cei care nu sunt specialisti in profesia dv. Este nevoie de mai multa rabdare pentru a-i convinge sa asculte explicatiile necesare.

Capricorn Considerati ca firma in care lucrati nu este performanta si doriti brusc sa va schimbati serviciul. Seara, partenerul de cuplu va convinge sa va mai ganditi o perioada, sa faceti analize minutioase…

Vărsător Va mobilizati suficient pentru a va impresiona sefii directi care se decid in sfarsit sa va promoveze. Aveti nevoie de un oarecare interval de timp pentru a va obisnui cu toate schimbarile.

Peşti Premonitiile pe care le aveti depasesc limitele normale. Cei care nu le iau in seama, se vor detasa complet de evenimentele care se succed rapid si pierd nemaipomenite ocazii de afirmare.

 

Citeste si...  A picat din picioare cand a aflat ca ar avea cancer! Vezi cum a reactionat Lora la asemenea vesti!