Cu siguranță ați auzit despre jocurile de cazino online, cunoscute și sub denumirea uzuală de păcănele online. Poate sunteți un cunoscător al acestora, sau ați avut ocazia să accesați măcar o dată una dintre paginile de internet care oferă posibilitatea de a juca. Fie că sunteți sau nu familiar cu jocurile online, ceea ce trebuie să știți este că deși majoritatea cazinourilor acordă bonusuri la înscriere, acestea diferă destul de mult. În cazul unor jocuri casino sau jocuri sloturi, ele pot atinge sume între 25%, sau chiar mai puțin, și 300% din suma depusă. Iar bonusurile pot fi foarte utile dacă știm să profităm în mod corespunzător de ele.

Bonusurile sunt oferite de cazinouri pentru a atrage noi jucători și a-i fideliza pe cei existenți. Acestea sunt esențiale pentru toate nivelurile de joc și pentru toți jucătorii, indiferent de metoda aleasă, sau de jocurile preferate. Este preferabil ca ele să aibă o valoare atractivă și să ofere posibilitatea de a retrage cu rapiditate și ușurință câștigul.

Astfel, există mai multe tipuri de bonusuri, printre care:

Bonusul de înscriere

După cum reiese și din denumirea acestui tip de bonus, el este oferit de către cazinouri în momentul înscrierii. Fiecărui jucător nou, după ce și-a făcut un depozit, îi va fi acordată o sumă de bun venit. Astfel, pentru a putea beneficia de bonusul de înscriere să vă înscrieți la un cazino online și să aveți bani în cont. După realizarea acestor pași, vă va fi oferit un cod unic al bonusului.

Aceste bonusuri pot ajunge la 100% sau chiar mai mult, în funcție de suma depusă, având un rol motivațional pentru jucători. Prin urmare, dacă ați făcut un depozit de 100 de euro, veți avea la dispoziție, pentru a juca, suma de 200 de euro.

Bonusul fără depozit

Acest bonus este special creat pentru persoanele care vor să joace la cazino fără a plăti nimic. În general, acesta este mai mic însă oferă posibilitatea experienței de joc și a câștigului, pe gratis. Cazinoul creditează practic jucătorul cu o sumă de bani, care îi garantează accesul la jocurile cu bani reali. Unul dintre cele mai mari avantaje este acela că, odată îndeplinite condițiile prevăzute de regulament, banii câștigați pot fi ridicați.

 

Bonusul de fidelizare

Jucătorii care joacă în mod constant vor beneficia de bonusuri de fidelizare, acordate de cazinouri lunar, semestrial, sau în anumite perioade. Acestea sunt oferite pentru ca jucătorii să rămână în continuare membri ai aceluiași cazino online. Bonusurile de fidelizare cuprind de obicei multiplicarea mizei, rotiri gratuite, puncte bonus, etc.

 

Bonusul de reîncărcare

Unele cazinouri aleg să ofere jucătorilor un procent din cel de-al doilea și chiar al treilea depozit. Acest bonus, de reîncărcare, face mai atractive următoarele depozite. De exemplu, în loc de 100 de euro depuși a doua oară de un jucător, acesta ar putea beneficia de 150 de euro, în cazul unui bonus de 50%.

Bonusul VIP

Statutul de VIP va fi atins de un jucător fidel, care joacă în mod constant. Odată ajuns la acest prag, de cele mai multe ori prin acumularea unor puncte speciale, jucătorul va avea o serie de beneficii, precum bonusuri mai mari, retrageri mai rapide, posibilitatea de a câștiga diverse premii, accesul la anumite turnee.

 

Bonusuri pentru metoda de plată

În funcție de metoda de plată folosită, unele cazinouri pot acorda bonusuri suplimentare, de până la 15%.

Un aspect important, ce trebuie luat în considerare înainte de a alege oricare dintre bonusurile de mai sus, este informarea corectă și citirea condițiilor ce trebuie îndeplinite pentru a putea beneficia de acestea. Un amănunt important este rulajul. Cifra de rulaj indică practic de câte ori trebuie să pierdeți suma primită înainte de a avea posibilitatea de a o retrage. În general, cifra de rulat la cazinourile online este cuprinsă între 20 și 60. Cu cât aceasta este mai mare, cu atât va fi mai dificilă îndeplinirea condițiilor de rulaj. Totodată, dacă cifra de rulaj este mică, îndeplinirea condițiilor va fi mai ușoară și veți putea retrage mai rapid suma primită ca bonus.

De asemenea, este foarte important dacă trebuie rulat doar bonusul, sau și depozitul.

Apoi, trebuie avut în vedere faptul că jocurile contează diferit la rulaj. De regulă sloturile video contează 100%, jocurile de masă între 5 și 25%, video poker 10%, keno și alte jocuri între 20% și 100% , în funcție de fiecare cazino în parte.

Astfel, citiți cu atenție condițiile de acordare a bonusurilor, mai exact condițiile de rulaj, perioada limită de rulaj, pariul maxim admis, jocurile pentru care nu se aplică bonusul.

În acest fel veți putea juca responsabil, având șanse reale de câștig și vă veți putea bucura de experiența jocurile de cazino online.

Jucătorii pot profita de cele mai mari bonusuri și cele mai bune condiții de rulaj din România pe supercazino.ro, jocpacanele.ro și jocsloturi.ro.

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016