Căutați o mașină? Dacă plănuiți cumpărarea unei mașini second hand,trebuie să fiți la curent cu ce trebuie să faceți înainte de a o cumpăra.

Planificare

În primul rând, planificarea oricărei achiziții în timp util ajută la evitarea cumpărării din impuls.  Să spunem că puteți defini cu mai multă claritate nevoile voastre reale. Și vă puteți informa și puteți compara prețurile din timp. În plus, este necesar să stabiliți un buget pentru a nu depăși cheltuielile finale.

Prețul

Și vorbind de bani, prețul este esențial pentru fiecare achiziție referitoare la o mașină rulată. Dacă vă este clar că „ieftin poate fi costisitor”, nu veți regreta mai târziu că ați cheltuit mai mulți euro pe o opțiune mult mai interesantă și utilă, deși puțin mai scumpă. Efectuarea unei radiografii a prețurilor este, de asemenea, relativ simplă dacă intrați, de exemplu, în parcul auto online deținut de Auto Rulate București.

12 luni garanție

Garanția minimă de 12 luni acordată de un dealer autorizat este un argument suficient pentru a cumpăra vehiculul de la o firmă care se ocupă cu tranzacțiile legate de mașini.

Dacă semnați un contract de vânzare- cumpărare cu o persoană fizică, nu veți primi niciun fel de garanție. Prin urmare, este mult mai bine să o achiziționați de la un dealer autorizat care vă poate oferi cea mai bună calitate de mașini rulate, pe lângă multe alte beneficii.

Kilometraj

Kilometrajul vehiculului este o altă problemă de ținut minte. Deși este dificil să vă dați seama de situația reală, puteți cere cartea tehnică a mașinii, puteți vă vă uitați la reviziile făcute, la fișa ITP.

Număr de proprietari

De asemenea, este important să cunoașteți numărul de proprietari pe care mașina i-a avut, dacă a fost utilizată anterior ca mașină de închiriat sau pentru a furniza servicii de taxi sau școală de șoferi.

Mecanică

În cazul unei mașini second-hand, starea tehnică a ei este mai dificil de aflat. De aceea este mai bine să vă achiziționați mașina de la un dealer autorizat. O firmă autorizată precum este Auto Rulate București dispune de o echipă de experți în domeniu, care supun fiecare mașină unui control tehnic riguros înainte de a o pune în vânzare.

Citeste si...
Investiții minime pentru rezultate la superlativ: dispensere reutilizabile pentru săpun, gel de duș și șampon

Interiorul, pneurile, anvelopele …

Caroseria, jantele, anvelopele, interioarele și chiar curățarea lor sunt alte aspecte de luat în considerare. Nu vă lăsați păcăliți de aceste detalii care ve-ar putea eclipsa inițial.

 Aspect exterior: fără zgârieturi, vopsea sărită…

Fără îndoială, imaginea exterioară a mașinii este cheia pentru a atrage atenția. Cu toate acestea, în acest moment, nu ar trebui să vă lăsați păcăliți de cum arată. Din acest motiv, pe lângă verificarea stării generale a mașinii (curățenie și vopsea), este important să vă uitați la detalii mici. De exemplu, este bine să examinați starea chederelor și îmbinărilor ușilor și ferestrelor, acordând o atenție deosebită la existența unor urme de vopsea umflată sau sărită, deoarece acestea sunt semne de rugină. De asemenea, va fi necesar să vă uitați la faruri, să nu cumva să fie crăpate sau nefixate bine.

Aspectul interior: nealinierea fețelor reprezintă un semn al înlocuirii

Pe de altă parte, în calitate de cumpărători ar trebui să vă uitați după semne de rugină sub scaune și covorașe fără să uitați de colțurile portbagajului. Este, de asemenea, important să verificați starea tapițeriei plafonului și fețelor ușilor, să vedeți dacă nu sunt desprinse ( ar putea provoca vibrații enervante). În același mod, distanța dintre fețe, aripioare etc. trebuie să fie continuă. Dacă fețele ușilor nu sunt aliniate corespunzător sugerează că piesele au fost înlocuite în urma unei lovituri.

Ținând cont de aceste aspecte, nu uitați să luați legătura cu dealerul expert de care v-am amintit în acest articol. Odată contactat, veți avea parte de avantaje numeroase: garanție 12 luni, revizie la livrare și verificare completă, service personal, service post vânzare, km garantați 100%.

De asemenea, dacă nu puteți cumpăra mașina dorită cu bani cash, vă oferă posibilitatea de a o cumpăra în rate apelând la credit prin IFN sau credit prin bancă.  Dobândă la credit începe de la 6%. Creditul vă este aprobat pe loc.

În plus, puteți beneficia și de credit fără dobândă. Important este să luați legătura cu dealerul expert de care aveți nevoie pentru a intra în posesia mașinii dorite.