Udo Bullmann, președintele Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European, a transmis României succes în contextul preluării președinției Consiliului UE.

„Bine ați venit la @ ro2019eu! Dorim României tot ce este mai bun pentru președinția UE și succes în reformele ambițioase de care avem nevoie.”, este mesajul lui Bullmann postat pe Twitter.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, prezidează, marți, reuniunea Consiliului Afacerilor Generale, de la Bruxelles. Partea română va prezenta prioritățile privind Președinția Consiliului UE și stadiul discuțiilor privind cadrul financiar multianual.

„Mâine (marți-n.r) voi participa la Bruxelles la prima reuniune a Consiliului Afacerilor Generale (CAG – n.r.) prezidată de către România. Este și prima reuniune ministerială prezidată de către țara noastră. Unul din subiectele de pe agendă va fi prezentarea de priorități, altul va fi prezenarea cadrul financiar multianual”, a declarat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Guvern.

Citeste si...  Cod Galben de ploi torenţiale pentru mai multe judeţe din ţară