Taurii sunt solicitaţi de familie, iar Racii reuşesc să-şi aducă visele mai aproape de realizare

 horoscop 27 iunie

Berbec Este un moment bun să-ţi defineşti aşteptările emoţionale, propunându-ţi să petreci mai mult timp alături de cei din familie. Iar dacă ai în plan modificări ce ţin de spaţiul locativ sau chiar un schimb de locuinţă, începând de azi vei avea mai mult spor în aceste demersuri.

Taur Rudele tale îţi pot solicită ajutorul şi n-ar fi exclus să îţi doreşti să acorzi o mai mare atenţie relaţiei cu fraţii sau cu verii. Această apropiere îţi va furniza un sentiment plăcut şi–ţi va da curaj să te implici în proiecte comune alături de aceştia. Dacă vrei să urmezi nişte cursuri noi, este esenţial să te familiarizezi puţin cu acele domenii şi să fi sigur că sunt ceea ce ai nevoie.

Gemeni Confortul din punct de vedere financiar este un subiect căruia îi vei acorda din ce în ce mai multă importanţă şi poate a-ţi stabili o mică strategie în zilele următoare ar fi un prim pas de făcut. Inspiraţia creativă pare să abunde, deci defineşte direcţia în care vrei să te îndrepţi şi apoi treci la acţiune, astfel încât să înceapă să se vadă roadele muncii tale depuse până acum.

Rac Luna Nouă ce se are loc tocmai în semnul tău reprezintă un mesaj pozitiv pentru a încerca să-ţi aduci visele mai aproape de realitate. Analizează-ţi cu atenţie toate emoţiile şi gandesteste-te ce anume îţi poate face viaţă mai frumoasă şi ce ţi-ar aduce sentimentul de împlinire sufletească. Este un moment bun să trimiţi speranţele tale în Univers, iar apoi să te implici tu însuţi.

Leu Propune-ţi câteva momente de linişte în care să faci puţină ordine în sufletul tău. Pentru orice sentimente şi relaţii care nu mai sunt funcţionale a venit momentul să le laşi în urmă, chiar dacă ai investit mult. Ceea ce simţi este acum cel mai important lucru iar intuiţia îţi va fi un sfetnic bun dacă îi acorzi atenţia necesară şi-ţi creezi o ambianţă confortabilă, într-un loc retras.

Fecioara Familiarizarea cu medii sociale noi este un deziderat pentru aceste zile deoarece vei avea şansa să-ţi găseşti susţinători pentru proiectele tale sau să te angajezi în acţiuni ale diverselor grupuri şi organizaţii alături de care ai un interes comun. Unii prietenii pot deveni un fel de a doua familie, deci vezi alături de cine te simţi în largul tău şi petreceţi mai mult timp împreună.

Balanţă Fenomenul de Luna Nouă se produce astăzi în sectorul poziţiei sociale şi al carierei, ceea ce-ţi da şansă să porneşti cu încredere proiectele pe care le ai în minte şi să te faci remarcat. Dacă activezi în domeniul artistic, cu atât mai mult vei beneficia din punct de vedere creativ şi poate te decizi să te dezvolţi în viitor maimult în această direcţie. Deci, lasă emoţiile să te inspire.

Scorpion Evoluţia din punct de vedere spiritual va fi o prioritate pentru ţine şi e recomandabil să începi să cauţi orice mijloace ai la dispoziţie pentru a-ţi potoli aceastănecesitate de ordin emoţional. Studiază domenii noi, călătoreşte şi intră în contact cu oameni care-ţi pot schimba perspectiva. Este un moment la fel de bun să te relaxezi într-o vacanţă, de preferat în apropierea apelor.

Săgetător Odată cu Luna Nouă te poţi gândi să demarezi obţinerea unui împrumut bancar, să ceri o refinanţare pentru un credit sau să decizi să-ţi investeşti economiile. Chiar dacă nu va fi tocmai plăcut, momentul e benefic pentru a-ţi sonda cele mai profunde sentimente şi să încerci să te desprinzi de bagajul emoţional care îţi creează stări de anxietate şi nesiguranţă.

Capricorn Zona parteneriatelor îţi va concentra atenţia odată cu fenomenul de Luna Nouă, ceea ce va semnifica faptul că dacă ai clarificat necesităţile emoţionale, atât ale tale cât şi cele ale partenerului tău de cuplu, a cam venit timpul să va asumaţi relaţia, formând în mod oficial o familie. De asemenea, o colaborare aşteptată ar putea prinde contur în perioada care va urma.

Vărsător Sănătatea şi confortul tău, nu numai fizic dar şi cel sufletesc îşi cer importanţa cuvenită. De aceea, ai şansă să te ocupi mai multe deţine, să te odihneşti, eventual să începi un regim alimentar sau nişte exerciţii fizice. Vei avea nevoie de forţe proaspete pentru a demara un proiect la locul de muncă, aşa că fă tot posibilul şi încarcă-ţi bateriile.

Peşti Persoana iubită şi mai ales copiii ar trebui să fie principalii beneficiari ai afectivităţii şi instinctului tău protector. Nu lăsa să treacă pe lângă tine ocazia de a te bucura de ei şi de atmosfera caldă dintre voi. Poţi trăi momente pline de romantism, în care dragostea şi dedicarea oferită celor apropiaţi pot atinge valenţe deosebite, deci petrece cât mai mult timp împreună cu aceştia.

Citeste si...
DEMISIE surpriză din PNL. Istoricul Marius Oprea pleacă și aruncă cuvinte grele.