Scorpionii trebuie să aibă grijă de sănătate, iar Peştii încearcă să menţină o zi echilibrată

Horoscop-27-februarie

BERBEC – Norocul îți va zâmbi, iar totul ți se va părea foarte ușor. Evită să arborezi o atitudine superioară, care îți va atrage ostilitatea celor din jur. Totodată, nu-ți arăta satisfacția foarte ușor, pentru a-ți păstra o poziție bună de negociere. Dacă nu vei da dovadă de flexibilitate în relațiile cu cei apropiați, vei avea de pierdut într-un fel sau altul. Pentru a evita apariția unei probleme financiare, cumpără doar ce îți este indispensabil.

TAUR – Încearcă să nu te lași cuprinse de toanele care te caracterizează, pentru că ziua de astăzi nu va fi deloc bună pentru tine în caz contrar. Există riscul să ai un conflict cu unul dintre șefii tăi, iar cea mai bună soluție este să dai dovadă de diplomație. Unele probleme de familie rămase nerezolvate îți vor crea o stare de tensiune. N-ar trebui să te bazezi doar pe noroc chior în lucrurile pe care le întreprinzi.

GEMENI – Ziua de astăzi nu va fi una favorabilă pentru relațiile sentimentale, astfel că există riscul să te ciondănești cu partenerul tău. Dă dovadă de mai multă flexibilitate în relația cu copilul/copiii, pentru că altfel te vei enerva și vei simți că ești la capătul puterilor. Evită să iei parte la o oportunitate facilă de câștig, pentru că se va dovedi a fi păguboasă.

RAC – Climatul astral îți va oferi o îndrăzneală ieșită din comun, iar astfel te vei înhăma la un proiect dificil cu zâmbetul pe buze. La fel vei fi și pe plan amoros, însă există riscul să-ți apară unele bârfe. Dacă îți vei dedica timpul și energiile scopurilor pe care le ai de atins, fără să cazi în visare, vei reuși să le duci până la capăt.

LEU – La muncă vei intra în contact cu unele persoane lipsite de scrupule, care îți vor face mari probleme. Există riscul să pierzi o sumă de bani, însă dacă una ca asta se va întâmpla, nu te lăsa copleșită de sentimente negative. Ai timp berechet să pui banii la loc, există lucruri mai importante pentru care trebuie să te agiți. Spre seară, partenerul tău îți va oferi o surpriză.

FECIOARĂ – Vei intra într-o perioadă de reînnoire a vieții tale. În cale îți vor apărea numeroase oportunități și posibilități de a întoarce în favoarea ta unele situații mai puțin plăcute din prezent, atât pe plan financiar cât și pe plan amoros. Dacă ai copil/copii, evită să fii excesiv de posesivă. Oferă-i/oferă-le un anumit grad de independență, pentru că trebuie să învețe să se descurce și pe cont propriu.

BALANȚĂ – Există riscul să ai parte de o surpriză neplăcută pe plan familial. În ceea ce privește banii, s-ar putea să-ți apară o oportunitate de a-ți mări veniturile. Relațiile tale sentimentale vor fi bune, mai ales dacă vei fi dispusă să faci un mic compromis sau să-ți recunoști o greșeală minoră.

SCORPION – Există riscul să te confrunți cu o mică problemă de sănătate, iar pentru a face asta ar fi bine să adopți o dietă sănătoasă. Pe plan profesional, astăzi îți va merge de minune. Vei fi eficientă și vei relaționa foarte bine cu superiorii. Spre seară, fă-ți curaj și discută cu iubitul tău un subiect pe care l-ai tot amânat în ultima vreme.

SĂGETĂTOR – Conjunctura astrală îți va netezi relațiile pe care le ai cu alte persoane și te va ajuta să fii mai spontană decât de obicei. Și pe plan amoros îți vor merge lucrurile ca pe roate. La muncă, vei doborî mai multe obstacole cu scopul de a încerca să avansezi pe scara ierarhică. N-ar strica să faci spre seară o plimbare, pentru că starea ta de sănătate va avea de câștigat din asta.

CAPRICORN – Vei fi cuprinsă de o stare de surescitare pe parcursul întregii zile, ceea ce ar putea duce la excese emoționale și verbale și va necesita o doză puternică de autocontrol. Există riscul să te comporți într-un mod impulsiv și să te arunci cu capul înainte. S-ar putea să discuți în contradictoriu cu iubitul tău în ceea ce privește o achiziție pe care trebuie să o faceți. Dacă fiecare dintre voi va avea bune intenții, lucrurile se vor clarifica până la urmă în mod pașnic.

VĂRSĂTOR- Vei reuși să-i faci pe cei din jur să se simtă în pielea lor și vei cuceri toate persoanele cu care vei intra în contact. Nimeni nu va putea rămâne indiferent în fața ta. Încearcă să te ridici la înălțimea încrederii pe care ți-o vor arăta cei din jur. Evită să-ți exprimi părerile într-o manieră brutală. Chiar dacă ai dreptate, există riscul să jignești unele persoane.

PEȘTI – Totul va merge bine astăzi pe plan profesional, mai ales dacă vei fi înțeleaptă și vei vorbi puțin și vei munci mult. Vei fi prinsă între dorința de a-ți impune voința și cea de a-ți menține relații armonioase cu colegii de muncă. Orice ai face, evită să ridici vocea, pentru că nu vei avea decât de pierdut din asta. Spre seară, iubitul tău îți va da o veste bună.

Citeste si...  Horoscopul zilei 2 ianuarie 2015. Fecioarele sunt tinta unor ironii, iar Pesti sunt intr-o dispozitie romantica