Veţi găsi calea să vă arătaţi dragostea faţă de partener?!

Horoscop-14-februarie

BERBEC – Cu o lună plină în zodia Leu și cu Marte în Casa Relațiilor, este foarte probabil să găsești o cale inedită de a-ți manifesta dragostea pentru iubitul tău. Este foarte probabil ca el să te invite la o cină romantică pentru a-ți arăta dragostea pe care ți-o poartă.

TAUR – De Sfântul Valentin, este foarte posibil ca iubitul tău să-ți ofere un cadou scump, care îți va face mare plăcere. Dacă ești singură, n-ar fi o idee rea să începi să organizezi o petrecere în weekend, pentru a scăpa de influența comportamentului siropos pe care îl au cei din jurul tău. Cel mai probabil, ai avut o săptămână reușită la muncă, așa că meriți din plin să te distrezi.

GEMENI – Marte se află în casa iubirii adevărate, iar dacă ești singură, există mari șanse  ca un bărbat să  înceapă să-ți facă avansuri chiar astăzi, oricât de uimitor ar putea părea acest lucru. Este posibil ca iubitul tău să facă în așa fel încât Sfântul Valentin să dureze trei zile în cazul vostru, întinzându-se și pe parcursul weekendului.

RAC – Dragostea și siguranța sunt cele mai importante lucruri pentru tine, iar de ziua de Sfântul Valentin vei avea parte de amândouă. Vei fi bucuroasă că va apărea o perspectivă de îmbunătățire a situației profesionale. Există șanse să ți se ivească oportunitatea de a păși cu adevărat pe drumul pe care vrei să-l urmezi. Un motiv în plus să sărbătorești alături de iubitul tău.

LEU – Luna plină din zodia ta îți va asigura o zi de Sfântul Valentin pe care n-o vei uita prea curând. Iubitul tău îți va pregăti o surpriză care te va da cu adevărat pe spate. Dacă ești singură, încearcă să ieși cu prietenele vineri sau în weekend, deoarece este posibil să cunoști pe cineva.

FECIOARĂ – Este foarte posibil ca iubitul tău să îți pregătească o cină romantică, în timpul căreia îți va face o surpriză frumoasă. Dacă aveți o relație de peste doi ani, este posibil chiar ca astăzi să se așeze în genunchi și să-ți adreseze marea întrebare. Dacă ești singură, există șansa să cunoști pe cineva într-un loc inedit sau o împrejurare neașteptată.

BALANȚĂ – Cel mai probabil, partenerul tău nu te va scoate în oraș, însă îți va face un cadou care va compensa acest lucru. Dacă ești singură, vei fi avantajată de faptul că Marte te va ajuta să ieși în evidență în orice anturaj te-ai afla. Vei atrage bărbații din jurul tău ca un magnet și te vei bucura să fii în centrul atenției.

SCORPION – Ziua de Sfântul Valentin va fi una extrem de bună pentru tine în planul carierei, dar nici pe plan personal nu va fi de lepădat. După o cină romantică, vei avea parte de o partidă de amor cum de mult n-ai mai experimentat. Dacă ești singură, din păcate conjunctura astrală nu-ți este favorabilă pentru a cunoaște pe cineva nou. Consolează-te în weekend cu o ieșire cu prietenele.

SĂGETĂTOR – Iubitul tău îți va depăși așteptările de Sfântul Valentin în acest an, iar asta te va face să-l iubești mai mult și să simți mai apropiată de el. Este posibil chiar să faceți planuri de călătorie pentru lunile următoare. Dacă ești singură, consolează-te spre seară cu un tort de înghețată și flirtează online.

CAPRICORN – Planeta Venus este în zodia ta, iar asta te va ajuta să primești de la partenerul tău o dovadă de iubire nu neapărat spectaculoasă, dar care va însemna foarte mult pentru tine. De asemenea, este posibil să primești un cadou de la un admirator secret. Dacă ești singură, vei ajunge acasă epuizată de atâtea flori, declarații de iubire și cutii de bomboane. Uită-te la un film pentru a te relaxa.

VĂRSĂTOR – Luna plină de Sfântul Valentin își va pune amprenta asupra relației tale. Dacă este vorba de una serioasă, este foarte posibil ca iubitul tău să-ți propună să o duceți la următorul nivel. Dacă ești singură, petrece-ți seara în compania prietenelor tale aflate în aceeași situație.

PEȘTI – Iubitul tău îți va pregăti o ieșire romantică în oraș, după care va urma o plimbare scurtă în timpul căreia îți va face o mărturisire neașteptată.  Dacă ești singură, nu este momentul să te închizi în casă și să-ți plângi de milă. Mai bine îmbracă-te sexy și ieși cu o prietenă în club.

Citeste si...
Fată de 15 ani, dintr-un centru de plasament din Alba,dată dispărută