În loc de orgasme, o serie de femei nu simt decât durere!

sex (29)

Acolo unde ar trebui sa aiba doar orgasme intense, multe femei nu resimt decat durere. Iar numarul aproximativ al celor patite este un alt adevar dureros: 20 de milioane de femei se confrunta cu neplaceri in timpul actului sexual, estimeaza specialistii.

N-or fi toate partidele de sex explozive, dar nici nu trebuie sa te faca sa simti dureri intense atunci cand partenerul incearca sa te aduca pe culmile placerii. Daca totusi penetrarile nu se lasa decat cu disconfort in sfera genitala, nu trebuie sa te rusinezi de acest lucru.

“Femeile nu stiu intotdeauna sa faca diferenta intre disconfortul pasager si unul persistent. In plus, le este jena sa vorbeasca despre acest subiect, asa ca trec totul sub tacere” spune medicul american Andrew Goldstein, autorul cartii “ Cand sexul doare”.

“Daca insa orice partida de sex este insotita de durere, femeile ar trebui sa ajunga de urgenta la ginecolog. In unele cazuri, rezolvarea este simpla. Exista insa si situatii cand durerea din timpului actului sexual poate fi un simptom al unei afectiuni grave” spune medicul american.

Concluzia: nu da intotdeauna vina pe partener. Mai degraba fa-ti o programare la medic.

Citeste si...  Dieta completa cu care Anca Badiu a slabit 10 kilograme!