Cat de multumita esti de viata ta sexuala? Si ce iti doresti cu adevarat in dormitor?

Aceste intrebari, vechi de cand lumea, au fost pusa de revista Fitness Magazine si de site-ul Yahoo! Shine femeilor americane. Iata ce au raspuns ele.poza 9

Sondajul online a inclus un numar de 1.000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 64 de ani si a scos la iveala cateva informatii interesante.

Se pare ca femeile nu sunt atat de active sexual pe cat ar vrea. 50% dintre participantele la sondaj au spus ca si-ar dori sa faca mai mult sex.

Iata alte 6 descoperiri interesante:

  1. Cina si vinul sunt cele mai bune afrodiziace

Sondajul a demonstrat ca o cina romantica e cea mai buna cale de a-ti stimula apetitul sexual. Majoritatea femeilor au pus cina si un pahar de vin inaintea unui film sexy, unui sms sexy sau unei discutii obraznice la telefon. Se pare ca exista insa o diferenta de varsta cand vine vorba de comunicarea prin telefon. Participantele cu varste intre 18 si 34 de ani se excita mai usor datorita unui sms, email sau telefon decat femeile cu varste mai mari.

  1. Afectiunea verbala este importanta pentru femei

44% dintre femei spun ca se excita atunci cand partenerul le spune “Te iubesc”. Doar 26% au spus ca au aceeasi reactie atunci cand li se spune “Esti atat de sexy!”.

  1. Femeile vor mai mult timp pentru sex si somn
Citeste si...  Cum le place femeilor cel mai mult sa faca sex

Cand au fost intrebate ce ar vrea sa faca daca li s-ar da o ora in plus pe zi, 35% dintre participante au raspuns “sa fac sex”, in timp ce 20% au spus “sa-mi recuperez somnul”. Foarte putine femei au fost interesate de activitati precum aerobicul sau munca.

  1. Cat dureaza un act sexual?

In medie, se pare ca femeile fac sex aproximativ 42 de minute. Cu toate acestea, un sondaj similar realizat in randul barbatilor a indicat ca in cazul lor un act sexual ar dura mai mult (45 de minute). Sondajul a mai aratat ca daca esti singura, ai parte de o partida de sex mai lunga (45 de minute). Si, in timp ce 65% dintre femei sunt multumite de durata partidelor lor de sex, barbatii ar prefera sa fie mai lungi.

  1. Femeilor le place sa vorbeasca “murdar”

Aproape jumatate dintre participantele la studiu (42%) au spus ca au vorbit “murdar” la telefon cu partenerii lor si ca experienta le-a placut.

  1. Majoritatea femeilor au vieti sexuale active

69% dintre femei au spus ca fac sex intre 1-3 ori pe saptamana.

Ce parere ai despre rezultatele sondajului? Te recunosti in raspunsurile femeilor?