Te-ai gândit vreodată dacă există o legătură între luna în care te-ai născut și de cât de bun sau nu ești în pat? Se pare că există, spun astrologii.

Ianuarie
Cei născuți în luna ianuarie se numără printre cele mai interesante semne astrale. Nu ai crede asta la prima vedere, dar, în intimitate, ei sunt dispuși să experimenteze tot felul de lucruri în pat.

Februarie
Persoanele născute în februarie sunt aventuriere. Sunt pasionale, dar trebuie să lucreze să-și mai potolească această stare. În intimitate, ele se concentrează pe imaginea de ansamblu, trebuind să facă eforturi foarte mari ca să se conecteze emoțional cu partenerii.

Martie
Oameni născuți în luna martie iubesc să-și petreacă timpul în pat. Sexul pentru ei este foarte intens și important, deoarece prin asta ei simt că reușesc să lege o relație profundă cu partenerul.

Aprilie
Persoanele care-și sărbătoresc ziua de naștere în luna aprilie sunt foarte independente, astfel încât, atunci când sunt implicați într-o relație serioasă, dau totul pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie. Sexul cu o persoană născută în aprilie este foarte intens și foarte pasional.

Mai
Cei născuți în mai vor ca sexul să fie confortabil, senzual. Ei visează să facă dragoste pe un pat cu lenjerie din satin într-o cameră decorată somptuos.

Iunie
Persoanele care-și sărbătoresc ziua nașterii în iunie doresc să încerce tot felul de poziții sexuale, pentru că ei vor să știe totul despre tot. În intimitate, nu au nicio problemă dacă mai scapă și cuvinte murdare. Îi excită!

Citeste si...
Atenție! Cardurile și bancomatele Băncii Transilvania nu vor funcționa în noaptea de...

Iulie
Sexul cu persoanele născute în această lună trebuie să aibă o componentă emoțională profundă. Ele trebuie să se simtă în siguranță în compania partenerului, fiind dispuse să facă orice pentru ca el să fie mulțumit.

August
Cei născuți în august pot fi foarte egoiști, chiar și în pat. Nu le place să li se spună ce să facă în pat, dar se vor asigura că partenerul este satisfăcut de prestația lor.

Septembrie
Sărbătoriții lunii sunt pasionali, dar vor mereu să dețină controlul asupra emoțiilor lor, astfel încât, atunci când vine vorba de sex, va dura foarte mult până să atingă punctul culminant.

Octombrie
Cei născuți în luna octombrie vor să se bucure de orice trăire alături de partener, așa că, în intimitate sunt foarte lenți în gesturi. În felul aceasta, vor reuși să se bucure de toată experiența trăită.

Noiembrie
Sărbătoriții lunii sunt întruchiparea a ceea ce înseamnă sexul pasional. Ei au nevoie de un partener pe măsură, care-și dorește să facă din actul sexual unul intens.

Decembrie
Cei născuți în decembrie sunt foarte creativi în pat. Le place să creeze povești și jocuri cu schimbări de rol cu ​​partenerii.