După angajările masive din ultimele luni, când foarte multe vedete au trecut de la Pro TV la Antena 1, trustul Intact a luat acum o decizie drastică: mai multe emisiuni au fost scoase din grilă, iar celebrităţile date afară.

189449l-640x0-w-8753c1eb

Primii care au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planuril de viitor ale celor de la Antena 1 au fost cei din echipa emisiunii „Serviciul Român de Comedie“. Astfel, vedete precum Gina Pistol, Alexandru Papadopol, Toni Grecu, Monica Anghel şi Jojo trebuie acum să-şi caute de muncă. Pe lângă ei, rămasă fără job este şi Alice Dumitrescu, nevasta lui Horia Brenciu şi producătoare a show-ului.

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Ne-au spus că, din punct de vedere al audienței, sunt nevoiți să oprească emisiunea și să taie din costuri. Avem două proiecte TV la care lucrăm, care vor intra în funcțiune la începutul anului viitor“, a spus Toni Grecu pentru Pagina de Media.

La doar câteva ore după ce în presă s-a aflat că „Serviciul Român de Comedie“ iese din grila de programe a postului Antena 1, trustul Intact a mai făcut un anunţ care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată. Conducerea televiziunii din Băneasa a decis că şi emisiunea „Dansează printre stele“, produsă de Mona Segall, trebuie scoasă de pe post, motivul fiind acelaşi: costuri prea mari, audienţe prea mici.

În urma acestei decizii, alte vedete venite de la Pro TV, printre care Mihai Petre şi Victor Slav, au rămas fără job.
Pe lângă aceştia afectaţi au fost şi Lili Sandu, Jojo şi Horia Brenciu, care făceau parte din echipa emisiunii. „Conform strategiei de programming, Antena 1 va difuza, în aceeași ediție, atât semifinala, cât și finala ‘Dansează printre stele’”, a spus Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru Pagina de Media.

Cu toate că vedetele care făceau parte din emisiunile „Serviciul Român de Comedie“ şi „Dansează printre stele„ erau venite de la Pro TV, publicul nu s-a mutat pe Antena 1, ci a rămas fidel postului Pro TV fiind în continuare cea mai importantă televiziune din România. Mai mult decât atât, în multe zile, la orele la care Antena 1 avea cele mai importante emisiuni pe post, televiziunea era depăşită şi de Kanal D, care difuza serialele „Suleyman“ şi „Trădarea“.

După acest val de concedieri, în presă au apărut informaţii potrivit cărora şi show-ul „X Factor“ va dispărea de la Antena 1, însă cei din conducerea postului au negat acest lucru. „’X Factor’ are, în momentul de faţă, una dintre cele mai bune formule de juriu: Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Echipa de producţie pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii“, a spus Claudiu Oprea, producător general „X Factor“.

755025l

Singurii care se pare că au scăpat, pentru moment, de emoţii, sunt Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, cei trei bucătari de la „Hell’s Kitchen“. Antena 1 a anunţat deja că emisiunea, care este, de multe ori, pe locul 4 în topul audienţelor, a început un nou casting, pentru sezonul 2 al show-ului. Este foarte posibil ca în noul sezon al emisiunii, formatul să fie complet schimbat, ţinând cont că publicul nu a gustat aproape deloc prima încercare a celor de la Intact de a cuceri telespectatorii.

O altă problemă pe care o pot avea cei de la Antena 1 este aceea că Horia Brenciu este posibil să îşi dorească să părăsească postul din Băneasa.
„Când a fost convocată şedinţa de urgenţă, iar şefii televiziunii au anunţat că Alice Dumitrescu va fi dată afară, Horia Brenciu a avut o reacţie emoţionantă şi neaşteptată. Artistul s-a ridicat de pe scaun, s-a dus într-un colţ al încăperii şi a început să lăcrimeze! Timp de zece minute nu a vorbit cu nimeni. Îi părea rău în special pentru nevasta lui, care a muncit enorm. Nu concepea ca ea să fie pe lista de concedieri“, a spus o persoană de la Antena 1.

Imediat după acest val de concedieri, care au început chiar cu soţia lui Horia Brenciu, mulţi se întreabă cât va mai rezista juratul de la „X Factor“ la Antena 1, ţinând cont că el a afirmat în primăvară că principalul motiv pentru care a trecut de la Pro TV la Antena 1 l-a reprezentat chiar partenera lui de viaţă.

„Primul pas l-a făcut soția mea, producătorul Serviciului Român de Comedie. Pot să spun că venind aici mi-am reîntregit și familia. Nu puteam s-o las singură, nu-mi stă în caracter“, afirma, în luna martie, Horia Brenciu.

Citeste si...  Şi-a plimbat mireasa în combină