Mihaela Radulescu a reusit sa fie mereu in prim planul vietii publice din Romania, indiferent din ce motiv sau prin ce mijloace.

mihaela-radulescu

A iubit barbati celebri (multi la numar), s-a maritat (de treo ori chiar), s-a divortat (fireste, tot de 3 ori), a avut emisiuni de succes cam la toate posturile de televiziune de pe piata romaneasca, a facut un baietel la 35 de ani (Ayan va implini 11 ani la 1 august), a fost nevasta unuia dintre cei mai controversati afaceristi ai momentului, care acum este fugit din tara (Elan Schwarzenberg), iar in ultima vreme se comportă ciudat.

Mihaela Radulescu, acum jurata la ”Românii au talent”, a declanşat câteva scandaluri pentru a rămâne în centrul atenţiei. Va reuşi să-şi păstreze statutul de divă și acum, cand nu mai este chiar o tinerica ba chiar „bate” spre 50 de ani? Mihaela Rădulescu va împlini 46 de ani peste o lună și câteva zile, mai exact în data de 3 august. La această vârstă, vedeta arată bine și face încercări disperate ca să rămână în centrtul atenției.Prin contractul cu Pro TV, a reușit să o pună în umbră pe eterna rivală Andreea Marin care insa a renuntat la televiziune si s-a concentrat pe familie.

Din poziția de jurat în vizionatul show de televiziune, fosta soție a lui Elan Schwartzenberg s-a întors pe prima pagină a tabloidelor. Revenirea a fost însoțită de un mare scandal care i-a pus în discuție chiar calitatea de arbitru în celebra emisiune, fiind la un pas de concediere. Dar tambalaul iscat de atitudinea divei…. a făcut audiență. Tăvălindu-se cu sânii prin făină a reușit să șocheze o țară întreagă. Și acesta a și fost scopul, dar, veterana vedetă TV a fost descumpănită de reacțiile critice ale publicului.

Ceva s-a schimbat din anii ’90. Publicul nu mai înghite orice, iar pe Facebook reacțiile critice nu pot fi cenzurate. Mihaela Rădulescu este astăzi un star de tabloid. Nu mai produce emoție și nu mai atrage simpatie. E privită de public cu neîncredere și cu spirit critic. Goana după celebritatea cu orice preț au transformat-o într-un personaj negativ. Și a meritat? Probabil, vedeta a pus în balanță intrarea în anonimat printr-o atitudine pozitivă, cuminte sau păstrarea celebrității și recunoașterea cu orice preț, chiar cu cel al schimbării percepției cu privire la persoana sa.

Citeste si...  Mihaela Radulescu a pierdut procesul cu Radu Budeanu si e buna de plata

Prin această revenire, Mihaela Rădulescu a mai reușit ceva. A detronat-o pe Bianca Drăgușanu din poziția de regină a scandalurilor. Nici n-a fost prea greu. Diferența de calibru se observă de la o poștă. Rivala sa de decenii, e vorba de Andreea Marin, și-a asumat un alt rol, acela de personaj pozitiv, implicat în societate, care încearcă să ajute, care se comportă decent, care promovează cure de slăbire, colecții de modă, strânge fonduri și susține cauze umanitare. Nu mai e un rol atât de vizibil, iar Andreea Marin nu mai poate susține un show de televiziune care să facă audiență, așa că a ales rolul de invitat al emisiunilor de după-amiază. Nu mai domină scena, dar a rămas în business. Pare a avea o relație sentimentală stabilă și asta îi conferă o stare de echilibru.

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu pare decisă să mai domine măcar un sezon showbiz-ul autohton. Relația ei tumultuoasă cu temerarul Felix Baumgartner, încă trezește curiozitatea publicului din România. Asta chiar dacă recordul parașutistului a fost bătut în urmă cu un an de un vicepreședinte de la Google printr-o operațiune mult mai discretă. Așa că relația celor doi pare mai degrabă una dintre două foste glorii, astăzi scăpătate, aflate în căutarea unei soluții salvatoare atât din punct de vedere material cât și din punct de vedere social. Întrebarea care rămâne fără răspuns imediat e dacă Mihaela Rădulescu va reuși să rămână în prim-plan și după vârsta de 45 de ani?